Velká módní soutěž:
To je můj volný čas

Velká módní soutěž:
To je můj volný čas

10. 2. 2015

Volný čas trávím většinou mimo domov. Hodně cestuji, chodím do přírody, podnikám výlety.

Tento volnočasový outfit je velmi variabilní, obměňuji ho podle počasí. Dlouhé džíny vyměním za šortky, boty nahradí žabky. Šál a šátků mám velké množství...

Vlněnou šálu nahradí v teplém počasí šála bavlněná nebo hedvábná. Šperky mám moc ráda.

Dávám přednost kamenům. Kupuji je na různých místech a doma navlékám - tyto korálky jsem si přivezla z Filipín. Jde o bílý tyrkys, jadeit a ametyst. Svetr lze odložit kdykoliv a vesta je tak lehká, že lze složit a dát do kabelky či batohu.

Samozřejmě nosím i sukně, ale tato kombinace je má nejoblíbenější a tuto zelenou barvu mám ráda v každém ročním období.

 

Hodnocení naší poroty

Táňa Havlíčková:
Outfit paní Renaty je velmi mladistvý a líbí se mi základní kombinace seprané indigově modré s bílou a k ní světe zelenkavou, která klasický výraz rozzáří a krásně v něm vynikne bohatý účes Renaty. Jedinou výtku bych si přece jen dovolila napsat: pokud jsme oblečeni v tak výrazně sportovně, volnočasovém oblečení, vypustíme korálky – byť jsou barevně shodné s celkovým outfitem. Elegantní korálky do volnočasového oblečení opravdu nepatří, ty si ponechejme k oblečení na jinou příležitost.
Hodnotím známkou 2

Elen Zajíčková:
Není pochyb, že paní Renatka je šmrncovní mladá dáma se stylem. Obleček je promyšlený a určitě praktický. Bezpochyby ve všech dalších zmiňovaných variantách bude též slušivý. Je vidět, že autorka o svém oblečení přemýšlí, dotváří jej. To velmi oceňuji. U tohoto modelu bych určitě vynechala  náhrdelník, který neladí se sportovním outfitem. Navíc se doslova "pere" se šálou, která naopak výborně oblečení doplňuje jak stylově, tak barevně. Myslím, že masivní náramek ve stejně lichotivé barevné kombinaci jako oblečení je až-až dost.
Hodnotím známkou 2

Scarlett Wilková:
Kombinace korálků a ryze sportovního oblečení sice někomu na první pohled může připadat divná, ale mně se to na této dámě právě líbí. Evidentně v oblékání není svázána konvencemi a nehledí na to, co se takzvaně má k čemu nosit. Výsledkem je, že i sportovní oblečení působí žensky a to je fajn.
Hodnotím známkou 1

Redakce:
Jste krásná žena a moc Vám to sluší, paní Renato. Ale my hodnotíme kvalitu textu. Není špatný, mohl by však být o něco delší a vypovídavější.
Hodnotíme známkou 2-

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 1,75

Celková výsledná známka je 1,85

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...