Velká módní soutěž:
To je můj volný čas

Velká módní soutěž:
To je můj volný čas

10. 2. 2015

Volný čas trávím většinou mimo domov. Hodně cestuji, chodím do přírody, podnikám výlety.

Tento volnočasový outfit je velmi variabilní, obměňuji ho podle počasí. Dlouhé džíny vyměním za šortky, boty nahradí žabky. Šál a šátků mám velké množství...

Vlněnou šálu nahradí v teplém počasí šála bavlněná nebo hedvábná. Šperky mám moc ráda.

Dávám přednost kamenům. Kupuji je na různých místech a doma navlékám - tyto korálky jsem si přivezla z Filipín. Jde o bílý tyrkys, jadeit a ametyst. Svetr lze odložit kdykoliv a vesta je tak lehká, že lze složit a dát do kabelky či batohu.

Samozřejmě nosím i sukně, ale tato kombinace je má nejoblíbenější a tuto zelenou barvu mám ráda v každém ročním období.

 

Hodnocení naší poroty

Táňa Havlíčková:
Outfit paní Renaty je velmi mladistvý a líbí se mi základní kombinace seprané indigově modré s bílou a k ní světe zelenkavou, která klasický výraz rozzáří a krásně v něm vynikne bohatý účes Renaty. Jedinou výtku bych si přece jen dovolila napsat: pokud jsme oblečeni v tak výrazně sportovně, volnočasovém oblečení, vypustíme korálky – byť jsou barevně shodné s celkovým outfitem. Elegantní korálky do volnočasového oblečení opravdu nepatří, ty si ponechejme k oblečení na jinou příležitost.
Hodnotím známkou 2

Elen Zajíčková:
Není pochyb, že paní Renatka je šmrncovní mladá dáma se stylem. Obleček je promyšlený a určitě praktický. Bezpochyby ve všech dalších zmiňovaných variantách bude též slušivý. Je vidět, že autorka o svém oblečení přemýšlí, dotváří jej. To velmi oceňuji. U tohoto modelu bych určitě vynechala  náhrdelník, který neladí se sportovním outfitem. Navíc se doslova "pere" se šálou, která naopak výborně oblečení doplňuje jak stylově, tak barevně. Myslím, že masivní náramek ve stejně lichotivé barevné kombinaci jako oblečení je až-až dost.
Hodnotím známkou 2

Scarlett Wilková:
Kombinace korálků a ryze sportovního oblečení sice někomu na první pohled může připadat divná, ale mně se to na této dámě právě líbí. Evidentně v oblékání není svázána konvencemi a nehledí na to, co se takzvaně má k čemu nosit. Výsledkem je, že i sportovní oblečení působí žensky a to je fajn.
Hodnotím známkou 1

Redakce:
Jste krásná žena a moc Vám to sluší, paní Renato. Ale my hodnotíme kvalitu textu. Není špatný, mohl by však být o něco delší a vypovídavější.
Hodnotíme známkou 2-

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 1,75

Celková výsledná známka je 1,85

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Paní Renata je šik ženská, nejvíce se mi líbí na fotu, kde sedí, líbí se mi i pozadí snímků. Jen ta první fotka, kde má zvednuté nepřirozeně ruce vše trochu kazí...Dala bych tak známku 2-3
Zuzana Pivcová
Vaše oblečení, Renato, by vyhovovalo na nošení i mně. Mám ráda několik vrstev, z nichž nejdelší nemusí být zrovna ta horní. Kdysi jsem měla také prošívanou zelenou vestu, i když v olivovém odstínu, a nosila jsem ji pomalu ke všemu. Já sice korále dnes už nenosím, ale u Vás mě neruší. Představuji si, že když vyrazíte ráno, zahřeje Vás šála právě tak jako vesta, během dne, pokud někde zakotvíte a odkládáte, Vám v případě, že nemáte ráda pouhý odkrytý krk, poslouží jako ozdoba korále. Korálky z polo- či drahokamů se nosí běžně, mají energetický náboj a nepředstavují žádný luxus, který se nehodí ke sportovnímu stylu. Máte mou pochvalu.
Soňa Prachfeldová
Sluší Vám to !
VANDA Blaškovič
Bezvadné, mladistvé a korále? Proč ne ! Každý by si to nemohl dovolit, ale paní Renata ? Klidně! 1 !
Eva Mužíková
Mně se sportovní oblečení paní Renaty líbí, je pohodlné, což je pro volný čas nutné. Jelikož jsem schopna nosit kdejaké korále, náramky, řetízky a šňůrky třeba i na závody s Bertíkem, tady na předváděném modelu mi pochopitelně nevadí... Za mne za 1
Dana Vydrželová
Dávám 1*, fakt moc sympatická, příjemná a krásná žena
Alena Tollarová
Na fotkách je vidět, že nebyly pořizovány za účelem představení outfitu. Nicméně splňují i tento účel. Pamatujete se, jak se říkávalo zelená modrá pro blázna dobrá? Proč, když to vůbec není pravda. Ale ty korále jsou fakt nějak navíc. Pro mě 2.
Jana Šenbergerová
Zapomněla jsem na známku: 1
Pavla Nováčková
Paní Renata je krásná dáma, za odvahu dávám za 1.
Alena Várošová
Zdravím všechny příznivce tohoto projektu i60,paní Renatě to sluší.Také nosím hodně sportovní oblečení.Hodnotím ji číslem 2 pro nepřirozeně zvedlé ruce,ale každá fotka se nemusí povést.nejsme přece profesionálky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.