Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas

Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas

13. 2. 2015

Zdravím všechny příznivce těchto stránek a zároveň bych vám chtěla představit můj outfit pro volný čas. Jako jedna z mála žen, co ráda nosí sukně, šatičky a boty na vyšším podpatku.
 
Můj outfit pro volný čas byl nenositelný, ležel nějaký čas ve skříni spolu s khaki halenkou. Koupila jsem si jej kdysi ve výprodeji, i když materiál viskóza a elestan, výborná kombinace materiálů, mi vyhovovala, i barevné zpracování i střih. Přesto mi byly šatičky krátké, tak skončily ve skříni. Jak jsem je objevila, rozstříhala jsem khaki halenku, donesla k sousedce, ta mi ušila rukávky a spodní díl nastavila, aby nebyly krátké, jemným volánem. A outfit pro můj volný čas je na světě a patří mezi mé nejoblíbenější.

Šaty jsou v kombinaci různých květů barevné, nosím je s vínovým sakem v barvě šatů a ve stejné barvě mám i kabelku. Někdy si k tomuto outfitu vezmu béžově-šedé letní sako a béžovo-šedou kabelu a béžové boty bez paty, nejsou podmínkou. Tím, že je sako světlejší, oživí tento outfit. Na fotce, kde stojím v hale na chodbě, se záběr zrovna moc nepovedl, ale i profesionální fotograf přistihne pravou modelku v nezvyklé poloze. Jako doplněk mám náušnice v barvě šatů, a když svítí sluníčko, nosím brýle, pokud je někde nezapomenu.
 
Boty na fotkách jsou na klínku khaki šedo - béžové, která myslím ladí s celým outfitem. K tomuto outfitu se hodí i nízké baleríny v barvě do khaki. Na fotce můžete vidět 3/4 kabátek, který jsem zvolila na odpolední procházku a posezení v kavárně. Tento kabátek velmi ráda nosím, je z příjemného materiálu, dobře se udržuje, má vyšší nařasený límec, a protože mám dlouhý krk, tak se mi tam hezky schová. A nebyl zrovna nejlevnější, dlouho jsem váhala, ale nakonec patří k mým oblíbeným kouskům.
 
V tomto outfitu pro volný čas si ráda zajdu s kamarádkou do cukrárny na kávu, s manželem na procházku, na různé návštěvy, do kina, na vernisáže, výstavy, dokonce i na malý nákup. Protože se v tomto outfitu cítím moc dobře a mladistvě tak jej volím i na cestu autem. Materiál na šatech se nemačká a to mi vyhovuje.

I když nejsem náročná, snažím se, aby outfit byl pokud možno barevně sladěn a také aby splňoval moje požadavky a účel, ke kterému byl určen.  Za malé peníze se dá někdy pořídit pěkný kousek do šatníku.
Pro mě je žena ženou v kostýmu, šatech či v sukni.

 

Hodnocení naší poroty

Táňa Havlíčková:
Vidím paní Alenu jako plnokrevnou extrovertní ženu, která miluje společnost a ráda se baví. Její outfit odpovídá naprosto jejímu přirozenému naturelu - je výrazný, barevný, provokativně míchá krajku s výrazným květinovým vzorem - a mně se to moc líbí. V tomto základním outfitu bych ubrala doplňků - náušnice neladí barevně, vidím tam žlutou - a ta v celém outfitu není, navíc je v něm spousta barev a žlutá se tam opravdu už nehodí. A také se nehodí ke všem šperkům hodinky, které jsou v přísném geometrickém tvaru - ke krajce a výraznému dezénu - nevhodné. Kabátek je krásný, ale je příliš sportovní k tomuto velmi ženskému výraznému stylu.
Hodnotím známkou 3

Elen Zajíčková:
Paní Aleno, jste velmi výrazný typ a působíte opravdu krásně žensky. Líbí se Vám vše, co je ženské, což by bylo vlastně fajn. Ale jen v případě, že byste znala míru. Ve Vašem stylu je patrný přebytek. Přemíra všeho. Od vzorů, ozdob přes doplňky. Z Vašeho doprovodního textu cítím, že "čím více, tím lépe." Přitom Vaší  největší ozdobou  je  přirozený  půvab. Ten ovšem zaniká ve spletici laciných detailů. Uberte, nechte vyniknout sama sebe.
Hodnotím známkou 3

Scarlett Wilková:
Jsem tentokrát krutá, ale paní Alena je krásná žena a proto je mi líto, že to tímto, pro mě až cirkusovým vzhledem, kazí. Je to ukázka, že snaha o sexy a mladistvou image nemusí vždy vyznít tak, jak nositelka oblečení zamýšlí. Na mě působí tato kombinace šatů, náušnic a účesu poněkud lacině. Omlouvám se, jestli hodnocením paní Alenu naštvu. Ale ona je tak výrazně pěkná žena, že kdyby měla ke svým hustým vlasům a skvělé postavě už jen úzké černé kalhoty a bílou košili, byla by to naprostá pecka.
Hodnotím známkou 4

Redakce:
I na nás působí paní Alena přirozeně žensky. Oceňujeme podrobný popis outfitu a především podíl vlastní invence a svépomoci.
Hodnotíme známkou 2

 

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 2,8

Celková výsledná známka je 2,96


 

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.