Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas

Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas

13. 2. 2015

Zdravím všechny příznivce těchto stránek a zároveň bych vám chtěla představit můj outfit pro volný čas. Jako jedna z mála žen, co ráda nosí sukně, šatičky a boty na vyšším podpatku.
 
Můj outfit pro volný čas byl nenositelný, ležel nějaký čas ve skříni spolu s khaki halenkou. Koupila jsem si jej kdysi ve výprodeji, i když materiál viskóza a elestan, výborná kombinace materiálů, mi vyhovovala, i barevné zpracování i střih. Přesto mi byly šatičky krátké, tak skončily ve skříni. Jak jsem je objevila, rozstříhala jsem khaki halenku, donesla k sousedce, ta mi ušila rukávky a spodní díl nastavila, aby nebyly krátké, jemným volánem. A outfit pro můj volný čas je na světě a patří mezi mé nejoblíbenější.

Šaty jsou v kombinaci různých květů barevné, nosím je s vínovým sakem v barvě šatů a ve stejné barvě mám i kabelku. Někdy si k tomuto outfitu vezmu béžově-šedé letní sako a béžovo-šedou kabelu a béžové boty bez paty, nejsou podmínkou. Tím, že je sako světlejší, oživí tento outfit. Na fotce, kde stojím v hale na chodbě, se záběr zrovna moc nepovedl, ale i profesionální fotograf přistihne pravou modelku v nezvyklé poloze. Jako doplněk mám náušnice v barvě šatů, a když svítí sluníčko, nosím brýle, pokud je někde nezapomenu.
 
Boty na fotkách jsou na klínku khaki šedo - béžové, která myslím ladí s celým outfitem. K tomuto outfitu se hodí i nízké baleríny v barvě do khaki. Na fotce můžete vidět 3/4 kabátek, který jsem zvolila na odpolední procházku a posezení v kavárně. Tento kabátek velmi ráda nosím, je z příjemného materiálu, dobře se udržuje, má vyšší nařasený límec, a protože mám dlouhý krk, tak se mi tam hezky schová. A nebyl zrovna nejlevnější, dlouho jsem váhala, ale nakonec patří k mým oblíbeným kouskům.
 
V tomto outfitu pro volný čas si ráda zajdu s kamarádkou do cukrárny na kávu, s manželem na procházku, na různé návštěvy, do kina, na vernisáže, výstavy, dokonce i na malý nákup. Protože se v tomto outfitu cítím moc dobře a mladistvě tak jej volím i na cestu autem. Materiál na šatech se nemačká a to mi vyhovuje.

I když nejsem náročná, snažím se, aby outfit byl pokud možno barevně sladěn a také aby splňoval moje požadavky a účel, ke kterému byl určen.  Za malé peníze se dá někdy pořídit pěkný kousek do šatníku.
Pro mě je žena ženou v kostýmu, šatech či v sukni.

 

Hodnocení naší poroty

Táňa Havlíčková:
Vidím paní Alenu jako plnokrevnou extrovertní ženu, která miluje společnost a ráda se baví. Její outfit odpovídá naprosto jejímu přirozenému naturelu - je výrazný, barevný, provokativně míchá krajku s výrazným květinovým vzorem - a mně se to moc líbí. V tomto základním outfitu bych ubrala doplňků - náušnice neladí barevně, vidím tam žlutou - a ta v celém outfitu není, navíc je v něm spousta barev a žlutá se tam opravdu už nehodí. A také se nehodí ke všem šperkům hodinky, které jsou v přísném geometrickém tvaru - ke krajce a výraznému dezénu - nevhodné. Kabátek je krásný, ale je příliš sportovní k tomuto velmi ženskému výraznému stylu.
Hodnotím známkou 3

Elen Zajíčková:
Paní Aleno, jste velmi výrazný typ a působíte opravdu krásně žensky. Líbí se Vám vše, co je ženské, což by bylo vlastně fajn. Ale jen v případě, že byste znala míru. Ve Vašem stylu je patrný přebytek. Přemíra všeho. Od vzorů, ozdob přes doplňky. Z Vašeho doprovodního textu cítím, že "čím více, tím lépe." Přitom Vaší  největší ozdobou  je  přirozený  půvab. Ten ovšem zaniká ve spletici laciných detailů. Uberte, nechte vyniknout sama sebe.
Hodnotím známkou 3

Scarlett Wilková:
Jsem tentokrát krutá, ale paní Alena je krásná žena a proto je mi líto, že to tímto, pro mě až cirkusovým vzhledem, kazí. Je to ukázka, že snaha o sexy a mladistvou image nemusí vždy vyznít tak, jak nositelka oblečení zamýšlí. Na mě působí tato kombinace šatů, náušnic a účesu poněkud lacině. Omlouvám se, jestli hodnocením paní Alenu naštvu. Ale ona je tak výrazně pěkná žena, že kdyby měla ke svým hustým vlasům a skvělé postavě už jen úzké černé kalhoty a bílou košili, byla by to naprostá pecka.
Hodnotím známkou 4

Redakce:
I na nás působí paní Alena přirozeně žensky. Oceňujeme podrobný popis outfitu a především podíl vlastní invence a svépomoci.
Hodnotíme známkou 2

 

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 2,8

Celková výsledná známka je 2,96


 

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.

Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Alenko - blahopřeji Ti a budu držet palce!!
Alena Várošová
Alena Várošová 16.10.2017 21:37 Milé ženy, dámy, mám pro příznivkyně módy na íčku překvapující a možná i radostnou zprávu. Nejsem předposlední jako ve Velké módní soutěži na íčku. Jako jediná modelka v ČR jsem byla vybraná a získala jsem 1 cenu v soutěži Modelkou na jeden den a odlétám koncem měsíce do Tallinnu na profesionální focení , abych reprezentovala firmu Cellbes s jejich modely. Pro ty, které to bude zajímat na i60 mohu zasílat fota a info o průběhu akce. Tady je odkaz --https://www.cellbes.cz/damska-moda-prave-ted-modelkou-na-jeden-den-17687?tm=246&
Júlia Vonásková
Alenko,kdybych mohla tak to je za 1111111111111111....dobře jsem se pobavila,a žádný strach poslední první místo je Vaše......a sednem si tam spolu ju?super článek.....jsem rebelka .ale i citlivá,takže vnímám vše .......hlavně usměv a ten mě nepřešel....poštuchovat se musí,aby mozek nezakrněl...:)
Alena Várošová
Děvčata,nebudu každou oslovovat jménem,co mám k tomu napsat,ale stejně to udělám.Každá máte svým způsobem pravdu.Jsem v druhé soutěži v životě a hned rok po sobě.Vím,že pravidla jsou nastavená jak mají být,ale ruku na srdce jak jsem již psala některá přední místa jsou v soutěžích již dopředu obsazena.Potvrdila mě to moje švagrová,která je učitelkou.Tím nechci říct, že učitelky špatně hodnotí,ale přijde zhora befel a přes to nejede vlak.Nenarážím na tuto soutěž,ale paní Soňa to upřímně napsala.Přátelství dělá své i když jste se někteřé ani neviděly.K paní Soně,já se určitě netrápím a myslím,že ani Julie si netrhá svůj barevný melír,ta se všemu jen směje.Beru vše s humorem a je to všechno hra,tak jak mě říkali pořadetelé EU.Nejsem retardovaná abych neprohlédla jejich hru a zkušenosti s lidmi,ať už pěkné,či špatné mám taky dost.Paní Julie mě to vysvětlila co se ji přihodilo na jejím počítači když nebyla doma a zůstala přihlášená,dokonce je to na stránkách,jak jsme si psaly.Paní Evo a nejsem taková dáma jak vypadám,nebojím se ani mužských prací a ani se neštítím dobytka,co jsme měli na baráku,od králíků,kačen,slepic,krůt,prasete,psa a kočku nepočítaje,ale nikdy jsem nic nedokázala zabít.Kosa,srp,lotata,rýč a motyka to byli moji kamarádi.Jak říkají sousedé,jsem žena do voza i do koča,ale to tady neletí a není důležité..Ale jsem ráda,že jste na mne změnila názor a možná i jiní na těchto stránkách.Jsem někdy moc upřímná,ale to mně naučil život s lidmi. Chci na poslednm místě vydržet do konce a nedovolím někomu,aby si sedl na mé místo i kdybych hodnocení měla zkreslit svou 1*.Všem,co to tady čtou přeji krásnný slunný den.Jé pálí se mi koláče sorry
Júlia Vonásková
p.Caklová,Vám nic nemusím vysvětlovat,jak došlo k omylu......šla jsem do toho s dobrým umyslem,ale velice lituji...to je vše...krásný víkend s usměvem Julia
Soňa Prachfeldová
Paní Júlie a paní Aleno, netrapte se , vždyť jde jen o zábavnou hru o nic víc pravidla jsou takhle nastavena, přátelství holt udělá své . Šmrnc máte obě, víte kolik je nás tady uživatelů a jen několik jich je aktivnějších v chatování, zároveň se nikomu nebrání, zapojit se se svojí skupinkou, tak redakce i zvažuje , jsem tu již tři roky a i60 se skládá ze spousty pěkných záležitostí, Zdravím Vás a přeji krásné slunné dny !
Júlia Vonásková
p. Alenko pro mě je v práci každý den svátek,takže se těším i z blbostí....p. Mužíková video s p. Alenou jsem také viděla,určitě má navíc než sedět na posledním místě, slušelo jí to tam a mělo to uroven, určitě by dneska udělala vše jinak,vlítla tam a nikdo nás mezi sebe nepřijal, je to kruh starých známých a mezi sebou se navzájem podporují!ale p.Alenka je veselá kopa zvládla to s přehledem,jen jí to poslední místo neberte....všem přeju krásný víkend Julie
Eva Mužíková
Paní Aleno, dnes večer si prohlížím videa a fotogalerii ze soutěže Eurobabička 2014. Upřímně Vám říkám, velmi příjemně jste mne překvapila. Váš nakažlivý smysl pro humor, způsoby vyjadřování a celkový dojem by si podle mne zasloužil v této soutěži ještě vyšší ocenění. Gratuluji. Došla jsem k názoru, že, - když dovolíte, v této soutěží na I60ce jste se prezentovala trochu nešťastně. Po dnešku jsem přesvědčená, že kdyby jste zvolila jiný styl, tak by jste měla na víc nežli na zatím poslední místo v žebříčku.. Možná, že i já jsem udělala chybu, že jsem neukázala své trumfy, ale pro mne bylo velkým pohlazením hodnocení, které jsem dostávala od všech přispívajících..
Alena Várošová
Ale ještě není MDŽ Julie? To jen tak,že jste k zákazníkům ochotná? Pělné.
Júlia Vonásková
Alenko,zdravím už jsem z práce doma......měla jsem krásný den,v práci.spoustu kytiček od zákazníku,čokošky,atd. a pohlazení,ted se pustím do učení Alternativní čínská medicína,nádhera...já už se nikdy v životě nikam nepřihlásím,doufám,že budu předposlední,aby mě nějaká dáma nepředběhla a bavím se,jaké pak louskání ořechu,až na Vánoce,přece,nepatříme do starého železa,at tam jdou jiné,,,krásný večer Juli

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...