Hraška - snadné obalování

Hraška - snadné obalování

2. 3. 2015
Hrašku kupuji v prodejně se zdravou výživou. Mají hrubší směs na obalování, která je ovšem ochucená. Jemnější bez ochucení je určena na zahušťování, ale zase si ji můžeme ochutit podle svého. Používám nejčastěji provensálské koření ze zahrádky, někdy i petržel a pažitku, česnek..

Obalovat lze maso i zeleninu. Výborné jsou cukety. Smažím na olivovém oleji, z obalu se udělá  křupavá krustička.

Hrašku nasypeme do misky, vyválíme ve směsi řízky, kousky zeleniny, houby, a odložíme na prkénko .Do zbylé směsi přidáme přiměřeně studené vody, aby bylo husté těstíčko, které nestéká z obalovaných kousků. Vkládají se do rozpáleného tuku a smaží po obou stranách do zlatova.

Ze zbytku nespotřebované hrachové  kaše můžeme uvařit polévku nebo ji jen zahustit.
recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.