Jarní fotopříběh: Jak jsem
znovu objevila krásy Prahy

Jarní fotopříběh: Jak jsem
znovu objevila krásy Prahy

5. 4. 2015

Po dlouhých letech jsme se s manželem letos dohodli, že po cestování okolními zeměmi, je na čase znovu "objevit" Prahu. Naplánovali jsme výlet, ubytovali se v hotelu a hned druhý den ráno jsme vyrazili do víru velkoměsta. Lanovkou jsme se vyvezli na Petřín, pokračovali kolem Strahovského kláštera a otevřely se nám tak nádherné pohledy na Prahu, že nám až docházela slova.

U chrámu sv. Mikuláše jsme zahlédli žebráka, což s sebou asi nese tato doba, ale já mám stále pocit, že právě na to si nikdy nezvyknu. Na Hradčanském náměstí vyhrávala kapela, sluníčko svítilo a pár mladých se dokonce dalo do tance. Kávičku jsme si dali pod náměstím a užívali si pohody.

Při cestě po Nových zámeckých schodech opět žebrák a kolem něho chumel turistů s foťáky. Docela jsem se zastyděla. Přešli jsme Karlův most a došli (já už spíše doplazila) až na Václavské náměstí, kde jsme se odměnili klobáskou.

Paříž je krásná, Budapešť mě nadchla, ale Praha je přece jen nejkrásnější.

 

Fotografujete rádi? Zúčastněte se naší fotosoutěže s názevm Jarní fotopříběh. Pošlete sérii fotografií doprovázenou textem a vyhrajte tablet Lenovo! Více informací o soutěži najdete zde.
Jarní fotopříběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...