Fresh senior festival ozdobí
naše modelky, ale i básnířky

Fresh senior festival ozdobí
naše modelky, ale i básnířky

31. 5. 2015

Modelky našeho projektu i60 senior Fashion budou patřit k hlavním tahákům letošního Fresh senior festivalu, který se uskuteční v pondělí 15. června v prostorách Villy Pellé na Praze 6. Společně s nimi budou na akci, pořádaném občanským sdružením Porte, reprezentovat portál i60 také Dana Kolářová a Zuzana Pivcová, které v rámci autorského čtení přednesou návštěvníkům svou básnickou tvorbu (mimo jiné i ukázky ze sbírky Šedesát odstínů lásky, kterou náš magazín vydal svým čtenářům).

Modelky předvedou módu značky C&A

Tentokrát si molo pro modelky vyzkoušejí Zdeňka Podlahová, Růžena Šudáková, Helena Mandíková, Michaela Přibová, Ingrid Hřebíčková, Pavla Dostálová, Hana Lancová a Renata Macháčková. Outfity na akci zapůjčí modelkám společnost C&A, vybírat je pomůže ženám stylistka Elen Zajíčková, o make-up se postará Pavla Zajíčková, kosmetická poradkyně a vizážistka Mary Kay. Kadeřnické úpravy provedou studentky SOU kadeřnického z Prahy 8, pod odborným vedením paní učitelky Hanky Šilarové. O videodokumentaci se opět postará Danuše Kubátová.

Festival "proti násilí"

Fresh senior festival se uskuteční již potřetí, letos jeho pořadatelé zvolili jako termín konání Světový den proti násilí na seniorech. Proto také hlavním cílem festivalu je seznámení seniorů i široké veřejnosti se společensky závažným tématem násilí na seniorech, a to „nenásilnou“ formou. Během dne jsou připraveny odborné přednášky z nejrůznějších oblastí této problematiky, celodenně bude také nabízeno profesionální poradenství (prevence, psychologická pomoc, sociálně právní oblast).

Přichystána je i široká nabídka volnočasových aktivit, koncerty (na festivalu vystoupí například zpěvačka Petra Janů), taneční vystoupení a divadelní představení. Zajímavé tvůrčí dílny a sebezkušenostní workshopy dají prostor proniknutí do tématu zábavnou formou a zároveň přinesou praktické rady pro kritické a krizové situace v běžném životě.

Redakce magazínu i60 tedy zve všechny čtenáře na hezkou celodenní akci. Buďte fresh a nezapomínejte, že tahle země není jenom pro mladý!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.