Jak se dožít 100 let?
Odpoví vám tato kniha

Jak se dožít 100 let?
Odpoví vám tato kniha

10. 8. 2015

Kniha vypráví příběhy pětadvaceti lidí, z nichž každý má vlastní tajemství skvělého zdraví – tajemství, které dává smysl a je vědecky podloženo.

Patří k nim tajemství zdravé stravy – proč jíst česnek a brát vitamín C, jíst víc probiotik, stát se veganem nebo pít kvasnicový nápoj. Jiná tajemství se týkají cvičení – prospěšnost strečinku nebo zvedání činek. Tajemství spojená s životním prostředím – život v Modré zóně, pochopení významu mikrobů. Citová tajemství – udržování kontaktu s přáteli a pěstování spirituality. Tajemství tělesné zdatnosti – studená sprcha po ránu, krátké zdřímnutí přes den. A po generace předávaná moudrost: ano, slepičí polévka opravdu pomáhá.

Díky osobním příběhům má kniha lidský rozměr a výzkum potvrzuje její důvěryhodnost. Jednotlivé návody vám ukážou, jak můžete sami zlepšit své zdraví a stát se dalším z lidí, kteří nejsou nikdy nemocní.

O autorovi:

Gene Stone je spisovatel, novinář a bývalý dobrovolník Mírových sborů, který v průběhu psaní o zdravém životním stylu vyzkoušel desítky způsobů léčby od hypnoterapie přes biofeedback až po ájurvédskou bylinnou léčbu. Jeho články vycházejí v časopisech New Yorker, Esquire, Vogue, Elle a GQ. Je autorem čtyřiceti knih, z nichž deset se stalo bestsellerem New York Times. Jeho kniha Jak se dožít 100 let nyní vychází v Nakladatelství JOTA v reedici.

knihy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.