Jak se dožít 100 let?
Odpoví vám tato kniha

Jak se dožít 100 let?
Odpoví vám tato kniha

10. 8. 2015

Kniha vypráví příběhy pětadvaceti lidí, z nichž každý má vlastní tajemství skvělého zdraví – tajemství, které dává smysl a je vědecky podloženo.

Patří k nim tajemství zdravé stravy – proč jíst česnek a brát vitamín C, jíst víc probiotik, stát se veganem nebo pít kvasnicový nápoj. Jiná tajemství se týkají cvičení – prospěšnost strečinku nebo zvedání činek. Tajemství spojená s životním prostředím – život v Modré zóně, pochopení významu mikrobů. Citová tajemství – udržování kontaktu s přáteli a pěstování spirituality. Tajemství tělesné zdatnosti – studená sprcha po ránu, krátké zdřímnutí přes den. A po generace předávaná moudrost: ano, slepičí polévka opravdu pomáhá.

Díky osobním příběhům má kniha lidský rozměr a výzkum potvrzuje její důvěryhodnost. Jednotlivé návody vám ukážou, jak můžete sami zlepšit své zdraví a stát se dalším z lidí, kteří nejsou nikdy nemocní.

O autorovi:

Gene Stone je spisovatel, novinář a bývalý dobrovolník Mírových sborů, který v průběhu psaní o zdravém životním stylu vyzkoušel desítky způsobů léčby od hypnoterapie přes biofeedback až po ájurvédskou bylinnou léčbu. Jeho články vycházejí v časopisech New Yorker, Esquire, Vogue, Elle a GQ. Je autorem čtyřiceti knih, z nichž deset se stalo bestsellerem New York Times. Jeho kniha Jak se dožít 100 let nyní vychází v Nakladatelství JOTA v reedici.

knihy
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Slavíková
Studená sprcha ráno? S mou chladovou alergií? Stačí používat zdravý rozum. Na to, abych zjistila, že si mám schrupnout, když jde na mě dřímota a že slepičí polévka je životabudič, na to fakt nepotřebuji americkou knihu.
Vladka Steinová
Nevím, proči nám stále jsou předkládány takové bláboly Made in USA.Ne vše, co je americké,je dobré a užitečné.Tímto se řídím, neb mám i osobní a dlouhodobé zkušenosti z této země a tento názor má i část mé rodiny tam dlouhodobě žijící.Nemusím platit drahou knihu, abych s e dozvěděla, že studená sprcha po ránu je přínosná.
Květoslava HOUDKOVÁ
Myslím, že to je kniha "zbytečných keců" a možná i dost drahá = nekoupím - ušetřím na něco užitečnějšího.
Hana Rypáčková
Taky by se mohla jmenovat: Jak se stát otrokem dlouhověkosti.
Zuzana Pivcová
Americké bestsellery tohoto typu nemám ráda, ale souhlasím, že některé ve článku uvedené metody jsou rozhodně prospěšné.
Alena Vávrová
Květo, tak to je "dobrý"! Co já se všecko tady nedozvím. ;-)
Květoslava HOUDKOVÁ
K dožití 100 let není potřeba kupovat knihu. Snazší totiž je - díky státu - dodržet "bojové heslo důchodců" : Když "vy" nám nepřidáte, tak "my" vám neumřeme" (na obrázku je babka s prostředníčkem nahoru - mám vystřiženo ) !
Miluše Hasenohrlová
Já bych se ani 100 let dožít nechtěla.....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...