To je tedy jízda. Ne do třetice,
ale do pětice všeho dobrého!

To je tedy jízda. Ne do třetice,
ale do pětice všeho dobrého!

7. 9. 2015

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, o zralé modelky v našem projektu i60 Senior Fashion je obrovský zájem. Ke čtyřem módním přehlídkám, které pořádáme do konce roku a o nichž jsme již informovali, proto přidáváme ještě jednu.

Odehraje se 12.11. v nádherném secesním sále Na Marjánce v Praze na Břevnově a bude opravdu výjimečná. V první části se představí 15 historických modelů, které zachytí módu od 16. století do 50. let. 20. stol.
V druhé části modelky předvedou kolekce z fashion butique Jarsini. Modely pro volný čas, do zaměstnání i do společnosti přiváží osobně majitelka butique přímo z Paříže.
Hledáme totiž 15 adeptek 50+ s jedním či dvěma vnoučaty. K účásti na přehlídce není doprovod vnoučete podmínkou. Přihlášky prosím zasílejte do konce září na adresu dhavlasova@email.cz s fotografií, konfekční velikostí a délku od pasu ke kotníkům.

Velikost potřebujeme znát předem kvůli dobovým kostýmům, které budou dámy předvádět. Vnoučata mohou být maximálně dvě, ve věkovém rozmezí 2 – 12 let, holčičky i chlapci. Jedinou podmínkou je, že by měla ustát náročný program (Na Marjánce asi od  14 – 19 hodin). K přihlášce, prosíme, přiložte věk a konfekční velikosti dítěte (dětí).

Zúčastnit se mohou jako obvykle dámy po padesátce přihlášené do našeho projektu i60 Senior Fashion na portále i60.cz. Ty, které nejsou v projektu ještě přihlášeny, se samozřejmě mohou zaregistrovat dodatečně zde.

Naše modelky s vnoučaty se budou oblékat pod odborným vedením paní Hany Vignerové a organizace Hana www.pribeh-mody.cz, jejichž misí je zábavnou formou představit historii odívání. Dámy obléká do originálů a replik dobových šatů. Vybírá je tak, aby odpovídaly ideálům krásy dané doby. Modelky odměníme dárkovým balíčkem od špičkové kosmetické firmy Babor.

Abychom v lavině módních přehlídek zralých dam neměli chaos, pojďme si zopakovat jejich program do konce roku: 15. září (Praha – Písecká brána), 2. října (Liberec – OC Forum), 20. října (Zlín – Klub 204), 28. října (Praha – OC Letňany) a konečně 12. listopadu (Praha – Na Marjánce).

Tím příval letošních přehlídek opravdu končí. Ačkoli registrujeme další velký zájem, jsme nuceni vzhledem k našim produkčním možnostem nové akce odmítat a přesunout je na příští rok. Na druhou stranu, máme se nač těšit!

Nejen předvádíme, ale i soutěžíme

Dovolte nám rovněž zrekapitulovat naše soutěže. Minulý týden jsme vyhlásili Vtipnější vyhrává a Tipovačku v tomto článku. A až do konce září je možné soutěžit o Můj tip na dovolenou – ubytování v některém z českých penzionů. Více informací o soutěži najdete zde.

Zároveň končí dvě produktové soutěže o luxusní parfém značky Charismo a o pánskou kosmetiku Mary Kay. V prvním případě uspěli Lidmila Nejedlá, Jarmila Řezníčková, Eva Balúchová, Soňa Prachfeldová, Alena Tollarová, ve druhém Tomáš Horáček, Jíří Libánský, Pavel Popov, Jan Blahoslav a Jaroslav Wagner.

Samozřejmě pokračuje oblíbený vědomostní kvíz. Vítězem uplynulého týdne se stal pan Jan Němčanský.

Všem vítězům gratulujeme!

Vážení přátelé, přijďte podpořit naše zralé modelky na některou z avizovaných akcí. Jistě je to potěší. A pokud nejste příznivci módy, soutěžte, bavte se a hlavně nám napište své příběhy, postřehy či fejetony – rádi je zveřejníme. Jsme jediný portál, který si z větší části píšete sami. Pošlete to dál.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.