To je tedy jízda. Ne do třetice,
ale do pětice všeho dobrého!

To je tedy jízda. Ne do třetice,
ale do pětice všeho dobrého!

7. 9. 2015

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, o zralé modelky v našem projektu i60 Senior Fashion je obrovský zájem. Ke čtyřem módním přehlídkám, které pořádáme do konce roku a o nichž jsme již informovali, proto přidáváme ještě jednu.

Odehraje se 12.11. v nádherném secesním sále Na Marjánce v Praze na Břevnově a bude opravdu výjimečná. V první části se představí 15 historických modelů, které zachytí módu od 16. století do 50. let. 20. stol.
V druhé části modelky předvedou kolekce z fashion butique Jarsini. Modely pro volný čas, do zaměstnání i do společnosti přiváží osobně majitelka butique přímo z Paříže.
Hledáme totiž 15 adeptek 50+ s jedním či dvěma vnoučaty. K účásti na přehlídce není doprovod vnoučete podmínkou. Přihlášky prosím zasílejte do konce září na adresu dhavlasova@email.cz s fotografií, konfekční velikostí a délku od pasu ke kotníkům.

Velikost potřebujeme znát předem kvůli dobovým kostýmům, které budou dámy předvádět. Vnoučata mohou být maximálně dvě, ve věkovém rozmezí 2 – 12 let, holčičky i chlapci. Jedinou podmínkou je, že by měla ustát náročný program (Na Marjánce asi od  14 – 19 hodin). K přihlášce, prosíme, přiložte věk a konfekční velikosti dítěte (dětí).

Zúčastnit se mohou jako obvykle dámy po padesátce přihlášené do našeho projektu i60 Senior Fashion na portále i60.cz. Ty, které nejsou v projektu ještě přihlášeny, se samozřejmě mohou zaregistrovat dodatečně zde.

Naše modelky s vnoučaty se budou oblékat pod odborným vedením paní Hany Vignerové a organizace Hana www.pribeh-mody.cz, jejichž misí je zábavnou formou představit historii odívání. Dámy obléká do originálů a replik dobových šatů. Vybírá je tak, aby odpovídaly ideálům krásy dané doby. Modelky odměníme dárkovým balíčkem od špičkové kosmetické firmy Babor.

Abychom v lavině módních přehlídek zralých dam neměli chaos, pojďme si zopakovat jejich program do konce roku: 15. září (Praha – Písecká brána), 2. října (Liberec – OC Forum), 20. října (Zlín – Klub 204), 28. října (Praha – OC Letňany) a konečně 12. listopadu (Praha – Na Marjánce).

Tím příval letošních přehlídek opravdu končí. Ačkoli registrujeme další velký zájem, jsme nuceni vzhledem k našim produkčním možnostem nové akce odmítat a přesunout je na příští rok. Na druhou stranu, máme se nač těšit!

Nejen předvádíme, ale i soutěžíme

Dovolte nám rovněž zrekapitulovat naše soutěže. Minulý týden jsme vyhlásili Vtipnější vyhrává a Tipovačku v tomto článku. A až do konce září je možné soutěžit o Můj tip na dovolenou – ubytování v některém z českých penzionů. Více informací o soutěži najdete zde.

Zároveň končí dvě produktové soutěže o luxusní parfém značky Charismo a o pánskou kosmetiku Mary Kay. V prvním případě uspěli Lidmila Nejedlá, Jarmila Řezníčková, Eva Balúchová, Soňa Prachfeldová, Alena Tollarová, ve druhém Tomáš Horáček, Jíří Libánský, Pavel Popov, Jan Blahoslav a Jaroslav Wagner.

Samozřejmě pokračuje oblíbený vědomostní kvíz. Vítězem uplynulého týdne se stal pan Jan Němčanský.

Všem vítězům gratulujeme!

Vážení přátelé, přijďte podpořit naše zralé modelky na některou z avizovaných akcí. Jistě je to potěší. A pokud nejste příznivci módy, soutěžte, bavte se a hlavně nám napište své příběhy, postřehy či fejetony – rádi je zveřejníme. Jsme jediný portál, který si z větší části píšete sami. Pošlete to dál.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Prosím vás, je někde zveřejněno, které dámy budou i60 reprezentovat už v pátek 2. října v Liberci a jaký je program?
Alena Várošová
Všem výhercům blahopřeji a jsem ráda že redakce pořádá pro naše íčkaře soutěžní kvízy,soutěže,přehlídky a snaží se tak zabavit všechny,za což jim touto cestou děkuji.
Květoslava HOUDKOVÁ
Milá redakce a všichni z "í"čka: Módní přehlídky a naše fandění manekýnkám znamená další doplnění tipů na výlety - kamkoliv. Nějaký počet vždy přijede a to je dobře!
Marie Magdalena Klosová
Milá redakce,jste skvělí!!! Jen houšť módních akcí /doufám,že se to rozjede i na Moravě/.Na Marjánku bych jela i s vnoučkem hned,ta móda mě láká,ale bylo by to hodně náročné.Každopádně díky za nápady.mm
Marie Foltýnová
Díky redakce.Výběr je opravdu pestrý.Určitě některé akce ráda navštívím.Blahopřeji výhercům.
Naděžda Špásová
Škoda, vnučku bych měla a určitě by se jí to moc líbilo. Možná, že bych překonala i svůj ostych, bohužel to máme trochu dál. Gratuluji výhercům.
VANDA Blaškovič
Vážená redakce, jste skvělí! Děkuji!
Květoslava HOUDKOVÁ
Dle rady kamarádky jsem si rozšířila PC znalosti a už umím přidat příspěvek na chat. A sdělila jsem, že pro naše "í"čko velmi ladí slova písničky: "CO NEVIDĚT SE SEJDEM" !! Na Marjánku v Praze trefím = přijedu fandit. Další skvělý nápad naší redakce - manekýnkám i vnoučatům už teď přeji radost z úspěchu !
Lidmila Nejedlá
Děkuji za parfém. Vlastně i za bohatý program k setkávání přátel.
Eva Balúchová
Ali T.,já bych měla vhodná vnoučata,ale určitě by neustáli náročný program :-)).Tak pokud to vyjde,budu opět jenom divačka i když dobové kostýmy by mě moc lákaly.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...