Nejvtipnější je Eva Mužíková,
rekordní naše zralé modelky

Nejvtipnější je Eva Mužíková,
rekordní naše zralé modelky

20. 9. 2015

Milé čtenářky, milí čtenáři, je vidět, že humor vám rozhodně nechybí a léto vás velmi dobře naladilo. Jasně jste to dokázali v naší čtenářské soutěži Vtipnější vyhrává. Na základě pěti redakcí předložených fotografií jste mohli sepisovat humorné příběhy, které se k nim vztahují.

Sešly se nám zhruba dvě desítky příspěvků, z nich jsme vybírali tři nejlepší. Tentokrát o vítězi nebyly žádné pochybnosti, mnohem více jsme museli diskutovat ohledně druhého a třetího místa. Tak tedy, ať to neprotahujeme: první příčku obsadila paní Eva Mužíková s výtečným tragikomickým příběhem Není nad mužské sebevědomí, druhou Zuzana Pivcová s příspěvkem Byla to kachna, či Husák a třetí Hana Šimková s příběhem Jo, oblečení, to tě změní. Všem třem autorkám gratulujeme a oceníme je pěknými knižními cenami z nakladatelství JOTA, a to tituly Jak zatočit s únavou, Jak se dožít 100 let a Život bez pšenice.

Zároveň připomínáme, že ve hře je stále ještě soutěž Můj tip na dovolenou o ubytování v některém z českých penzionů. Pobyt získá autor některého z tipů na výlet či rekreaci, který vzejde z losování dne 30. září. Více informací o soutěži najdete zde.

Zralé modelky v akci

Pozor projekt i60 Senior Fashion se rozjíždí na plné obrátky! Po úspěšné módní přehlídce na pražské Písecké bráně (ulice U Brusky 5, Praha 6) v rámci týdenního festivalu "Babí léto v pohybu" nás nyní čeká 2. října projekt Měsíc v růžové s přehlídkou pěti zralých dam ve Foru Liberec.

Následovat bude 20. října ve Zlíně módní akce za podpory zlínského magistrátu a ve spolupráci s přední návrhářkou Zdeňkou Balajkovou v Klubu 204. Tím však nekončíme, další módní přehlídky se uskuteční 24. října (Praha – OC Letňany). Připomínáme, že se můžete také hlásit na přehlídku 12. listopadu (Praha – Na Marjánce). V první části se představí 15 historických modelů, které zachytí módu od 16. století do 50. let. 20. století. V druhé části modelky předvedou kolekce z fashion boutique Jarsini. Modely pro volný čas, do zaměstnání i do společnosti přiváží osobně majitelka butique přímo z Paříže. Hledáme tedy 15 adeptek 50+ s jedním či dvěma vnoučaty. K účásti na přehlídce není doprovod vnoučete podmínkou. Přihlášky prosím zasílejte do konce září na adresu d.havlasova@email.cz s fotografií, konfekční velikostí a délku od pasu ke kotníkům.

Letošek je zatím rekordní rok projektu i60 Senior Fashion! A proto jsme si už chtěli říct dost. Ovšem pro obrovský zájem zralých dam i organizátorů jsme nakonec „vyměkli“ a učinili kompromis. K již avizovaným akcím přidáváme další dvě, zejména s ohledem na to, že jsou mimopražské. Tak tedy: 14. listopadu v Karlových Varech a 17. listopadu v Plzni. Prosíme dámy z těchto lokalit, aby se v případě zájmu o zmíněné přehlídky hlásily na zmíněnou emailovou adresu: dhavlasova@email.cz.

Teď jsme již opravdu definitivně vyčerpáni a vše další přesouváme na rok 2016. Howgh!

A naše další soutěže

Rádi bychom vám také představili naší novou produktovou soutěž společnosti Radioservis o tři CD Jiří Suchý: Osudy. Soutěžit můžete ihned zde.

A samozřejmě pokračuje oblíbený vědomostní kvíz. Jeho vítězkou z minulého týdne se stala paní Zdeňka Žichovská. Blahopřejeme! Dostane od nás filmové DVD stejně jako paní Elena Valeriánová za pět fotografií v sekci Foto dne.

Vážení přátelé, užívejte si babího léta, bedlivě sledujte magazín i60 a nezapomeňte podpořit naše odvážné modelky. Čtěte, pište, soutěžte, prostě bavte se s námi.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.