Nejvtipnější je Eva Mužíková,
rekordní naše zralé modelky

Nejvtipnější je Eva Mužíková,
rekordní naše zralé modelky

20. 9. 2015

Milé čtenářky, milí čtenáři, je vidět, že humor vám rozhodně nechybí a léto vás velmi dobře naladilo. Jasně jste to dokázali v naší čtenářské soutěži Vtipnější vyhrává. Na základě pěti redakcí předložených fotografií jste mohli sepisovat humorné příběhy, které se k nim vztahují.

Sešly se nám zhruba dvě desítky příspěvků, z nich jsme vybírali tři nejlepší. Tentokrát o vítězi nebyly žádné pochybnosti, mnohem více jsme museli diskutovat ohledně druhého a třetího místa. Tak tedy, ať to neprotahujeme: první příčku obsadila paní Eva Mužíková s výtečným tragikomickým příběhem Není nad mužské sebevědomí, druhou Zuzana Pivcová s příspěvkem Byla to kachna, či Husák a třetí Hana Šimková s příběhem Jo, oblečení, to tě změní. Všem třem autorkám gratulujeme a oceníme je pěknými knižními cenami z nakladatelství JOTA, a to tituly Jak zatočit s únavou, Jak se dožít 100 let a Život bez pšenice.

Zároveň připomínáme, že ve hře je stále ještě soutěž Můj tip na dovolenou o ubytování v některém z českých penzionů. Pobyt získá autor některého z tipů na výlet či rekreaci, který vzejde z losování dne 30. září. Více informací o soutěži najdete zde.

Zralé modelky v akci

Pozor projekt i60 Senior Fashion se rozjíždí na plné obrátky! Po úspěšné módní přehlídce na pražské Písecké bráně (ulice U Brusky 5, Praha 6) v rámci týdenního festivalu "Babí léto v pohybu" nás nyní čeká 2. října projekt Měsíc v růžové s přehlídkou pěti zralých dam ve Foru Liberec.

Následovat bude 20. října ve Zlíně módní akce za podpory zlínského magistrátu a ve spolupráci s přední návrhářkou Zdeňkou Balajkovou v Klubu 204. Tím však nekončíme, další módní přehlídky se uskuteční 24. října (Praha – OC Letňany). Připomínáme, že se můžete také hlásit na přehlídku 12. listopadu (Praha – Na Marjánce). V první části se představí 15 historických modelů, které zachytí módu od 16. století do 50. let. 20. století. V druhé části modelky předvedou kolekce z fashion boutique Jarsini. Modely pro volný čas, do zaměstnání i do společnosti přiváží osobně majitelka butique přímo z Paříže. Hledáme tedy 15 adeptek 50+ s jedním či dvěma vnoučaty. K účásti na přehlídce není doprovod vnoučete podmínkou. Přihlášky prosím zasílejte do konce září na adresu d.havlasova@email.cz s fotografií, konfekční velikostí a délku od pasu ke kotníkům.

Letošek je zatím rekordní rok projektu i60 Senior Fashion! A proto jsme si už chtěli říct dost. Ovšem pro obrovský zájem zralých dam i organizátorů jsme nakonec „vyměkli“ a učinili kompromis. K již avizovaným akcím přidáváme další dvě, zejména s ohledem na to, že jsou mimopražské. Tak tedy: 14. listopadu v Karlových Varech a 17. listopadu v Plzni. Prosíme dámy z těchto lokalit, aby se v případě zájmu o zmíněné přehlídky hlásily na zmíněnou emailovou adresu: dhavlasova@email.cz.

Teď jsme již opravdu definitivně vyčerpáni a vše další přesouváme na rok 2016. Howgh!

A naše další soutěže

Rádi bychom vám také představili naší novou produktovou soutěž společnosti Radioservis o tři CD Jiří Suchý: Osudy. Soutěžit můžete ihned zde.

A samozřejmě pokračuje oblíbený vědomostní kvíz. Jeho vítězkou z minulého týdne se stala paní Zdeňka Žichovská. Blahopřejeme! Dostane od nás filmové DVD stejně jako paní Elena Valeriánová za pět fotografií v sekci Foto dne.

Vážení přátelé, užívejte si babího léta, bedlivě sledujte magazín i60 a nezapomeňte podpořit naše odvážné modelky. Čtěte, pište, soutěžte, prostě bavte se s námi.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Drobňáková
Pripájam sa aj ja ku gratulantom. Prvé miesto je NAJ... . Svoje prežité životné situácie viete, pani Eva, skvelo opísať. Gratulujem aj ostatným oceneným.
Zdenka Jírová
Všem výhercům gratuluji. Všechny příspěvky byly pěkné a bylo to asi těžké rozhodování.
Libor Farský
Ze srdce blahopřeji všem i redakci za zdařilou akci.
Alena Várošová
Blahopřeji všem vtipným vítězkám a oceňuji práci redakce na íčku,že je tady pro nás,děkuji.
Alena Vávrová
Blahopřeji všem vítězkám!!
Hana Rypáčková
Mám velikou radost ze všech výherkyň- všechny znám! Blahopřeji.
VANDA Blaškovič
Bertice byla ovšem nejlepší! Gratuluji všem oceněným.
Marie Foltýnová
Blahopřeji všem výhercům .Výhry jsou zasloužené.
Soňa Prachfeldová
Gratuluji výherkyním, všechny tři Evko, Zdenko, Eleno, jste fakt dobré !
Eva Mužíková
Děkuj, děkuji, děkuji -- redakci za ocenění mého příběhu, ostatním za hezká slova. Zároveň všem výhercům gratuluji a říkám - jen tak dál..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...