Smršť módních přehlídek
pokračuje. Na řadě je Zlín

Smršť módních přehlídek
pokračuje. Na řadě je Zlín

5. 10. 2015

Sotva jsme skončili s módní přehlídkou v Liberci, už přinášíme informace o další akci v rámci našeho projektu i60 Senior Fashion.

Magazín i60 ve spolupráci s Centrem pro rodinu Zlín a za podpory magistrátu města Zlína pořádá s přední návrhářkou Zdeňkou Balajkovou (mimochodem podnikatelkou roku 2008 ze Zlínského kraje) módní přehlídku pro zralé dámy s tématem „Kolekce podzim – zima 2015“. Akce se koná v úterý 20. října od 16.00 v přízemí Zlínského klubu 204, který byl nedávno zrekonstruován z peněz evropských fondů. Vstup bude zdarma.

Dámy budou líčit a česat nejlepší studentky SŠ oděvní a služeb Vizovice a přehlídka nabídne i doprovodný program. Už brzy vám také zprostředkujeme s paní návrhářkou Balajkovou exkluzivní rozhovor.

A kdo že bude předvádět luxusní modely z „Kolekce podzim - zima 2015“? Jsou to vybrané dámy Hana Lancová, Radka Navrátilová, Květoslava Nováková, Hana Julinová, Anna Šuranská, Věra Drábková, Květa Juřinová, Marta Martička, Jarmila Krajčová, Marie Drobilíková a Anežka Dvořáková.

Prosíme všechny čtenářky (ale i čtenáře) nejen ze Zlína a okolí, aby přišly naše modelky podpořit. Akce, která není letos rozhodně poslední, bude stát určitě za to!

A naše soutěže

Pokračuje naše soutěž o tři CD Jiří Suchý: Osudy, které věnovala společnost Radioservis. Soutěžit můžete do 11. října 2015 zde.

Současně přinášíme zcela novou soutěž o tři knižní kuchařky prvního vydání Vaříme s Vendy! Kuchařka, která propaguje vaření z dostupných surovin má přes 250 stran a obsahuje přes 430 receptů. Soutěžit můžete do konce října na tomto místě.

A jako obvykle vyhodnocujeme náš vědomostní kvíz. Jeho vítězem se stal v uplynulém týdnu pan Ladislav Havel, jemuž posíláme filmové DVD. Výherci gratulujeme a ještě jednou se omlouváme za technické problémy kvízu z počátku týdne.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, milí přátelé, podzim na i60 bude hodně znamení módy. Čekají nás ještě čtyři módní přehlídky, o nichž budeme včas podrobně informovat. Ale i pro ty, co mají jiné zájmy, brzy přineseme novou zábavu a řadu zajímavých článků.

Užívejte tedy babí léto, bavte se, piště i soutěžte na i60. A pošlete to dál.

Tahle země není pro mladý!

i60.cz móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.