Smršť módních přehlídek
pokračuje. Na řadě je Zlín

Smršť módních přehlídek
pokračuje. Na řadě je Zlín

5. 10. 2015

Sotva jsme skončili s módní přehlídkou v Liberci, už přinášíme informace o další akci v rámci našeho projektu i60 Senior Fashion.

Magazín i60 ve spolupráci s Centrem pro rodinu Zlín a za podpory magistrátu města Zlína pořádá s přední návrhářkou Zdeňkou Balajkovou (mimochodem podnikatelkou roku 2008 ze Zlínského kraje) módní přehlídku pro zralé dámy s tématem „Kolekce podzim – zima 2015“. Akce se koná v úterý 20. října od 16.00 v přízemí Zlínského klubu 204, který byl nedávno zrekonstruován z peněz evropských fondů. Vstup bude zdarma.

Dámy budou líčit a česat nejlepší studentky SŠ oděvní a služeb Vizovice a přehlídka nabídne i doprovodný program. Už brzy vám také zprostředkujeme s paní návrhářkou Balajkovou exkluzivní rozhovor.

A kdo že bude předvádět luxusní modely z „Kolekce podzim - zima 2015“? Jsou to vybrané dámy Hana Lancová, Radka Navrátilová, Květoslava Nováková, Hana Julinová, Anna Šuranská, Věra Drábková, Květa Juřinová, Marta Martička, Jarmila Krajčová, Marie Drobilíková a Anežka Dvořáková.

Prosíme všechny čtenářky (ale i čtenáře) nejen ze Zlína a okolí, aby přišly naše modelky podpořit. Akce, která není letos rozhodně poslední, bude stát určitě za to!

A naše soutěže

Pokračuje naše soutěž o tři CD Jiří Suchý: Osudy, které věnovala společnost Radioservis. Soutěžit můžete do 11. října 2015 zde.

Současně přinášíme zcela novou soutěž o tři knižní kuchařky prvního vydání Vaříme s Vendy! Kuchařka, která propaguje vaření z dostupných surovin má přes 250 stran a obsahuje přes 430 receptů. Soutěžit můžete do konce října na tomto místě.

A jako obvykle vyhodnocujeme náš vědomostní kvíz. Jeho vítězem se stal v uplynulém týdnu pan Ladislav Havel, jemuž posíláme filmové DVD. Výherci gratulujeme a ještě jednou se omlouváme za technické problémy kvízu z počátku týdne.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, milí přátelé, podzim na i60 bude hodně znamení módy. Čekají nás ještě čtyři módní přehlídky, o nichž budeme včas podrobně informovat. Ale i pro ty, co mají jiné zájmy, brzy přineseme novou zábavu a řadu zajímavých článků.

Užívejte tedy babí léto, bavte se, piště i soutěžte na i60. A pošlete to dál.

Tahle země není pro mladý!

i60.cz móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Vybraným ženám gratuluji,ať se vám módní přehlídka vydaří.
Hana Rypáčková
To je skvělé, hned se bude molo lépe sledovat.
Jana Šenbergerová
Gratuluji panu Havlovi a těší mě, že se mohu seznámit aspoň virtuálně s těmi modelkami, které reprezentují i60ku na módních přehlídkách. Ať se těm příštím daří stejně jako všem předcházejícím.
Marie Foltýnová
To je príma.Fotografie už jsou zde.Díky redakce.
Alena Tollarová
Díky, super!
Redakce i60
Fotografie dam jsme přidali k článku.
Alena Tollarová
Prosím prosím, a jistě nejsem sama, nebylo by možné přidat fotografie modelek, abychom si je nemusely pracně vyhledávat v tom množství fotek?
Eva Balúchová
Libuško,jedeš do Zlína?
Libuše Křapová
Gratuluji výhercům,Těším se na Zlín - na podívanou a popvídání

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...