Voňavé tajemství jménem parfém

Voňavé tajemství jménem parfém

20. 11. 2015

Velmi dobře jsem promýšlela, komu co koupím k vánocům. Můj tip - parfém.  

Parfém prozradí stav Vašeho srdíčka, parfém je intimní objekt. Voňavým tajemstvím je i kolik vůně použít, tedy kolik je hodně a kolik málo. Ženu často zaujme či evokuje, pokud muž používá správný parfém, který vysílá čistotu, prestiž a sílu. V dnešní době jsou to velmi svádějící a vyzařující orientální vůně, které jsou směsicí bergamotu s citronem, guajakového dřeva a květu olivovníku.

Takto voní mužné parfémy od Armaniho. Naopak parfémy značky Hugo Boss jsou směsicí bergamotu a citrusových plodů s kombinací hřebíčku, cedrového a santalového dřeva.

Známý citát Christiana Diora: "Parfém toho o Vás prozradí víc než Vaše písmo", je velmi pravdivý a moudrý. Mnoho z nás dostane parfém jako dárek k vánocům pod stromeček. Parfém by měl kupovat manžel či přítel, který ví, jaké vůně jeho žena používá a i jaké se mu líbí. Stejně tak by měla postupovat i žena, pokud zvolí parfém jako dárek pro svého drahého.

Dnes je na trhu mnoho novinek, ale i těch známých parfémů pro sofistikované, krásné ženy a šarmantní muže-elegány. Pokud dostanete parfém jako dárek, aplikujte menší množství - ne jako když pochoduje hosteska z parfumerie. Časem každý sám pozná, kolik je optimálně možné parfému použít.

Nezapomeňte, že parfém reprezentuje i charaker naší osobnosti, u žen umocňuje krásu, eleganci a intelekt. Nyní je z čeho vybírat, a pokud budete obdarováni Vaším oblíbeným parfémem, který podtrhuje Vaší osobnost, tak se radujte, že jste byli obdarováni skvělým dárkem.

kosmetika
Hodnocení:
(3.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.