Voňavé tajemství jménem parfém

Voňavé tajemství jménem parfém

20. 11. 2015

Velmi dobře jsem promýšlela, komu co koupím k vánocům. Můj tip - parfém.  

Parfém prozradí stav Vašeho srdíčka, parfém je intimní objekt. Voňavým tajemstvím je i kolik vůně použít, tedy kolik je hodně a kolik málo. Ženu často zaujme či evokuje, pokud muž používá správný parfém, který vysílá čistotu, prestiž a sílu. V dnešní době jsou to velmi svádějící a vyzařující orientální vůně, které jsou směsicí bergamotu s citronem, guajakového dřeva a květu olivovníku.

Takto voní mužné parfémy od Armaniho. Naopak parfémy značky Hugo Boss jsou směsicí bergamotu a citrusových plodů s kombinací hřebíčku, cedrového a santalového dřeva.

Známý citát Christiana Diora: "Parfém toho o Vás prozradí víc než Vaše písmo", je velmi pravdivý a moudrý. Mnoho z nás dostane parfém jako dárek k vánocům pod stromeček. Parfém by měl kupovat manžel či přítel, který ví, jaké vůně jeho žena používá a i jaké se mu líbí. Stejně tak by měla postupovat i žena, pokud zvolí parfém jako dárek pro svého drahého.

Dnes je na trhu mnoho novinek, ale i těch známých parfémů pro sofistikované, krásné ženy a šarmantní muže-elegány. Pokud dostanete parfém jako dárek, aplikujte menší množství - ne jako když pochoduje hosteska z parfumerie. Časem každý sám pozná, kolik je optimálně možné parfému použít.

Nezapomeňte, že parfém reprezentuje i charaker naší osobnosti, u žen umocňuje krásu, eleganci a intelekt. Nyní je z čeho vybírat, a pokud budete obdarováni Vaším oblíbeným parfémem, který podtrhuje Vaší osobnost, tak se radujte, že jste byli obdarováni skvělým dárkem.

kosmetika
Hodnocení:
(3.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
ivana kosťunová
Používám už léta parfém od Elizabeth Arden 5 avenue, ale občas dostanu chuť to změnit, vždycky když ucítím někde mě příjemnou vůni.Většinou jsem ale zklamaná, protože na mě ta vůně je cítit úplně jinak a tak se pokorně vrátím k tomu, co mám ozkoušené. Příjemné voňavé téma.
Soňa Prachfeldová
Vnučky se zeptám, jaký chce a moji kluci, s těmi problém nemám. Také mám ráda nevtíravý jemný parfém, lweta jsem používala jeden druh, taď zkouším i jiné.
Zuzana Pivcová
Jsou ženy, které užívají mnoho let stejný parfém, těm se pak dá dárek snadno. Právě tak, jako když žena sama řekne, jakou značku by si koupila. Ale kupovat něco podle odhadu, to bych si neriskla. Tedy, mluvím pouze obecně, ženám parfémy nekupuji! :-)) Já mám ráda značku Armani a Jill Sander, ale také ne vše. Dnešní parfémy, v nichž hraje hlavní roli líh, bohužel moc "nedrží". V orientálních parfémech je základní složkou olej, ale jsou většinou příliš nápadné a voňavé. S pánskou toaletní vodou si kupodivu docela poradím. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...