Módní přehlídka v Plzni

Módní přehlídka v Plzni

22. 11. 2015

Dne 17.11.2015 jsme absolvovaly v tomto roce poslední módní přehlídku v Plzni. Přehlídka začala ve 14 h, naše pětice se sešla o 2 hodiny dříve, abychom si převzaly oblečení, ve kterém budeme předvádět.

Setkaly jsme se s paní Naďou, majitelkou agentury Rea models. Ta měla na starosti kromě nás ještě modelky a modely (kluky) z Liberce a děti – kluky a děvčata kolem 12. let. Přehlídka byla dokonala připravená, Hanka, Jarka a Eva z i60 se chovaly a vystupovaly jako pravé dámy. Nebylo jim co vytknout. po koberci se pohybovaly s velkou grácií, důstojné a upravené, odpovídající jejich věku.

Před námi vstupovaly na molo napřed mladé modelky, jejich první výstup byl ve spodním prádle, a tak se mohlo obecenstvo z Plzně pokochat exkluzivními postavami, naprosto dokonalými. Po nich šly na řadu děti. Byly to normální děti, které se o přestávkách bavily, pošťuchovaly, skotačily tak, jak to patří k dětem jejich věku.

O to víc mi překvapilo a nesmírně potěšilo, že když jsme nastoupily my dámy oproti nim značně pokročilého věku, slyšela jsem potlesk. Obecenstvo k nám bylo velmi přátelské a povzbudivé. Vůbec jsem takový ohlas nečekala. Ale odpusťte mě, prosím, že i přes dokonalý profesionální přístup paní Naďi, krásných modelek a roztomilých dětí, mně chyběla šarmantní Elen, která nás uváděla ve vile Pellé. Její přístup k nám, chování, vystupování, prostě to nedefinovatelné „cosi“ , čím mi byla Elen mnohem bližší.

Chybělo mi přátelské přivítání s Lídou N., smích Aleny T., přítomnost Zuzky P., a mnoho dalších milých z vily Pellé. Tak se na mne proto, prosím, nezlobte, nechci být nevděčná, i tak to bylo hezké. Přikládám pár fotografií.          

Hodnocení:
(4.3 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%