Módní přehlídka v Plzni

Módní přehlídka v Plzni

22. 11. 2015

Dne 17.11.2015 jsme absolvovaly v tomto roce poslední módní přehlídku v Plzni. Přehlídka začala ve 14 h, naše pětice se sešla o 2 hodiny dříve, abychom si převzaly oblečení, ve kterém budeme předvádět.

Setkaly jsme se s paní Naďou, majitelkou agentury Rea models. Ta měla na starosti kromě nás ještě modelky a modely (kluky) z Liberce a děti – kluky a děvčata kolem 12. let. Přehlídka byla dokonala připravená, Hanka, Jarka a Eva z i60 se chovaly a vystupovaly jako pravé dámy. Nebylo jim co vytknout. po koberci se pohybovaly s velkou grácií, důstojné a upravené, odpovídající jejich věku.

Před námi vstupovaly na molo napřed mladé modelky, jejich první výstup byl ve spodním prádle, a tak se mohlo obecenstvo z Plzně pokochat exkluzivními postavami, naprosto dokonalými. Po nich šly na řadu děti. Byly to normální děti, které se o přestávkách bavily, pošťuchovaly, skotačily tak, jak to patří k dětem jejich věku.

O to víc mi překvapilo a nesmírně potěšilo, že když jsme nastoupily my dámy oproti nim značně pokročilého věku, slyšela jsem potlesk. Obecenstvo k nám bylo velmi přátelské a povzbudivé. Vůbec jsem takový ohlas nečekala. Ale odpusťte mě, prosím, že i přes dokonalý profesionální přístup paní Naďi, krásných modelek a roztomilých dětí, mně chyběla šarmantní Elen, která nás uváděla ve vile Pellé. Její přístup k nám, chování, vystupování, prostě to nedefinovatelné „cosi“ , čím mi byla Elen mnohem bližší.

Chybělo mi přátelské přivítání s Lídou N., smích Aleny T., přítomnost Zuzky P., a mnoho dalších milých z vily Pellé. Tak se na mne proto, prosím, nezlobte, nechci být nevděčná, i tak to bylo hezké. Přikládám pár fotografií.          

Hodnocení:
(4.3 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ingrid Hřebíčková
Děkuji vám všem za příspěvky, je to milé číst vaše řádky . Ještě jednou děkuji, moc si toho vážím.
Elen Zajíčková
Paní Ingrid, zdravím Vás, i Michaelu. Ač stylizace " do divošek " v Pellého vile byla určitě zdařilá, je vidět, že ani elegantní modely vám nejsou cizí. Jednoduše řečeno, umíte modely nejenom nosit, ale se i vcítit do nich. Navíc citlivě vnímáte i celou situaci kolem sebe. A to u většiny modelek není samozřejmostí. Moc ráda jsem vás poznala a těší mě, že naše setkání bylo oboustranně vnímáno jako pozitivní. Vše je totiž jen v nás - lidech.
Eva Balúchová
Ingrid,i já vás obě moc zdravím a jsem ráda,že jsi nám popsala zážitky z přehlídky.
Eva Mužíková
Ingrid, svůj názor na předvedené modely jsem psala tuším v prvním příspěvku, přesto píši i nyní. Vámi předváděné modely bych si ráda oblékla okamžitě... moc Vám to, i Vaší sestře slušelo...
Alena Tollarová
Inko, věř mi, že po přečtení Tvého článku se neusmívám, ale směju nahlas. Vím totiž, o čem píšeš. Prostředí a přítomnost známých tváří, které neváhaly na přehlídku přijet, totiž dělá své. A to hodně. Ostatně zažila jsi to ve Ville Pellé. Ale viděla jsem, že jste fakt měly hodně diváků, a to je výborná vizitka, že jste zaujaly a měly slušivé modely, které bych se nerozpakovala kdykoli obléct. Doufám, že jste si aspoň něco z toho koupily. A zase nám něco hezkého napište.
Zuzana Pivcová
Už jsem vám, Inko, psala asi dvakrát, že vás tu obě postrádám. Teď to píšu potřetí. Budu moc ráda, když se objevíte alespoň zde na portálu s osobním nebo profesním vyprávěním. Ale do Prahy snad raději ani nejezděte!
Hana Rypáčková
Taky jsem myslela na vás dvojčata. I když jste každá svou osobností.Vaše oblečení bylo vkusné a slušivé.
Lidmila Nejedlá
Milá Inko, sice jsem Tě nevítala, ale myslela jsem na vás a říkala jsem si: Zdalipak se děvčata dvojčata budou tak hezky usmívat jako na přehlídce ve vile Pellé? Vzpomínám na vás a představuji si, jak žijete v chaloupce uprostřed přírody. Budu ráda, když se s vámi zase někdy uvidím. Inko a Míšo, hodně zdraví a hezký adventní čas.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.