Můj zážitek roku: nová soutěž magazínu i60!

Můj zážitek roku: nová soutěž magazínu i60!

22. 11. 2015

Před několika dny jsme spustili novou verzi i60, magazínu pro aktivní seniory. Do redakce nám přišla spousta pozitivních ohlasů, čtenáři povětšinou ocenili, že je nyní portál přehlednější a jeho funkce jednodušší. Lidé si chválili novinky jako je například jednoduché vkládání tipů na nejrůznější kulturní, společenské a třeba i kulinářské akce, které probíhají ve všech koutech České republiky.  

Setkali jsme se samozřejmě i s ohlasy negativními, někteří lidé měli problémy s přihlášením či vkládáním fotografií, někomu chybí v nové verzi zaniklé rubriky, anebo hry. Pro všechny máme tento vzkaz: vylepšování portálu i60, jehož obsah tvoří sami čtenáři, není u konce. Za pochodu zdokonalujeme jednotlivé funkce (funkční je opět vyhledavač článků - lupa na horní liště vpravo, přidali jsme datum a jmeniny, zpomalili karusel s fotografiemi) a pracujeme na dalších novinkách. Už brzy opět spustíme oblíbenou rubriku Foto dne. 

I nadále budeme pro naše čtenáře připravovat nejrůznější soutěže. První soutěž tohoto nového portálu spouštíme právě dnes. Nazvali jsme ji "Můj zážitek roku 2015". 

Letošní rok brzy ukrojí svou poslední dvanáctinu a nastane čas bilancování. Jaký vlastně byl ten letošní rok? Byl to pro vás rok šťastný? Prožili jste hezkou dovolenou, narodilo se vám vnoučátko, našli jste si nové přátele? Nebo se vám letošek spíše nevydařil? Podělte se s ostatními čtenáři o nejsilnější zážitek roku 2015 a zpracujte jej jako příběh, glosu, báseň či fotoreportáž.  

Pravidla soutěže

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60.cz. Každý soutěžící může prostřednictvím svého profilu vložit do soutěže maximálně dva příspěvky, které v titulku označí "Můj zážitek roku" a doplní tématem, o kterém bude psát, tedy například: "Můj zážitek roku: svatba dcery". Příspěvky vkládejte do rubriky Můj svět, a to do 15. prosince 12.00 hod., kdy bude uzávěrka soutěže. Vítěze soutěže, který získá od redakce publikaci Retro ČS II. z nakladatelství JOTA, určíme losováním. Více informací o knize si můžete přečíst zde.

Oceníme vaše Tipy

Losovat o stejnou publikaci budeme také ze čtenářů, kteří na portál vloží do 15. prosince alespoň tři tipy na události, konající se v jejich okolí. Všímejte si, co se u vás chystá nového, mohou to být tipy na zajímavá divadelní představení, koncerty, výstavy, trhy, ale dokonce i tipy na dobré kavárny či restaurace nebo zajímavé turistické výlety ve vašem okolí. Všechny tipy najdete zde.

Seznamte se

Malým dárkem podpoříme i ženy a muže, kteří využijí naši další novou službu – Seznamku. Hledáte-li parťáka pro společné trávení Dlouhých zimních večerů, kamarádku do divadla či kavárny, anebo životního partnera, využijte bezplatnou Seznamku našeho portálu, kterou najdete na tomto místě.

Věnujte přátelům kalendář na rok 2016

Pokud ještě nemáte pro své přátele či známé vhodný vánoční dárek, věnujte jim kalendář na rok 2016, sestavený z krásných fotografií našich čtenářů. Zakoupenímí kalendáře a jeho darováním podpoříte magazín i60 - povědomí o portále pro aktivní seniory se rozšíří do dalších míst.

Nová produktová soutěž

Nově si můžete zasoutěžit o kosmetiku - dárkové balení produktů CC ceutical, které nám do naší soutěže věnovala společnost Fytofontana. Dárkové balení obsahuje FC CC krém Natural a Botuceutical FORTE. Soutěžit můžete zde.

Štěstí ve vědomostním kvízu se v uplynulém týdnu usmálo na paní Věru Hoškovou, které posíláme filmové DVD. Gratulujeme!

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, milí přátelé, je nám jasné, že jsme toho na vás v posledních dnech naložili dost. Ale zároveň jsme přesvědčeni, že modernizovaný portál i60.cz vám bude lépe sloužit a osloví další čtenáře. Těšíme se na nové příspěvky.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz soutěž
Hodnocení:
(3.4 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%