Dárek pod stromeček: kalendář magazínu i60!

Dárek pod stromeček: kalendář magazínu i60!

7. 12. 2015

Vážení příznivci magazínu i60,

pokud chcete věnovat svým blízkým či známým originální dárek, doporučujeme nástěnný kalendář na rok 2016, který ze snímků našich čtenářů sestavil fotograf Jiří Štika. Krásné fotografie všech čtyr ročních období a k tomu ještě vybrané básně, vydané na portále i60, určitě každého potěší. 

A tak neváhejte a objednejte si kalendář co nejdříve, aby jej pošta stihla do Vánoc ještě doručit. Na kalendář se můžete podívat dole pod článkem (Záložka Ke stažení) a zde je odkaz na všechny fotografie z nichž Jiří Štika snímky vybíral. Objednávkový formulář pak najdete zde.

Můj zážitek roku

Už jen týden zbývá do konce soutěže s názvem Můj zážitek roku. Máte nějakou hezkou vzpomínku na událost z letošního roku? Zažili jste něco mimořádného? Napište příběh, povídkku, glosu či báseň na téma Můj zážitek roku a pošlete ho do soutěže. Vítěz soutěže, kterého vylosujeme ze všech autorůsoutěžních příspevků, získá knižní cenu z nakladatelství JOTA: Retro ČS 2 aneb Co bylo a nebylo za dob reálného socialismu. Na již vydané soutěžní příspěvky se můžete podívat zde.

A samozřejmě soutěžit můžete i v dalších "kategoriích". V produktových soutěžích můžete nyní vyhrát skvělé krémy od společnosti Fytofontána, audioknihu Motýlek, kterou skvěle namluvil herec Norbert Lichý a dokonce také poukaz na úklid v domácnosti. Každý den pak můžete vkládat své snímky do soutěže FOTO DNE nebo testovat své vědomosti v našem vědomostním kvízu. Z úspěšných soutěžících vědomostního kvízu v minulém týdnu jsme vylosovali pana Vlastimila Kupsu. Gratulujeme!

A pro ty čtenáře, kteří se na stránky magazínu i60 vrátili po delším čase uvádíme, že portál nyní mohou sedovat v nové, přehlednější podobě a s několika novinkami. Těmi hlavními jsou Sezamka pro seniory, možnost vkládání videí a také Tipy na nejrůznější akce po celé České republice, které mohou vkládat všichni registrovaní uživatelé.

Milé čtenářky, milí čtenáři, těšíme se na vaše nové příspěvky, soutěžní i nesoutěžní, na vaše fotografie, komentáře, postřehy. Mějte krásné dny v adventním čase.

Tahle země není jenom pro mladý! 

 

 

 

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie
Ke stažení
Kalendář na rok 2016

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.