Dárek pod stromeček: kalendář magazínu i60!

Dárek pod stromeček: kalendář magazínu i60!

7. 12. 2015

Vážení příznivci magazínu i60,

pokud chcete věnovat svým blízkým či známým originální dárek, doporučujeme nástěnný kalendář na rok 2016, který ze snímků našich čtenářů sestavil fotograf Jiří Štika. Krásné fotografie všech čtyr ročních období a k tomu ještě vybrané básně, vydané na portále i60, určitě každého potěší. 

A tak neváhejte a objednejte si kalendář co nejdříve, aby jej pošta stihla do Vánoc ještě doručit. Na kalendář se můžete podívat dole pod článkem (Záložka Ke stažení) a zde je odkaz na všechny fotografie z nichž Jiří Štika snímky vybíral. Objednávkový formulář pak najdete zde.

Můj zážitek roku

Už jen týden zbývá do konce soutěže s názvem Můj zážitek roku. Máte nějakou hezkou vzpomínku na událost z letošního roku? Zažili jste něco mimořádného? Napište příběh, povídkku, glosu či báseň na téma Můj zážitek roku a pošlete ho do soutěže. Vítěz soutěže, kterého vylosujeme ze všech autorůsoutěžních příspevků, získá knižní cenu z nakladatelství JOTA: Retro ČS 2 aneb Co bylo a nebylo za dob reálného socialismu. Na již vydané soutěžní příspěvky se můžete podívat zde.

A samozřejmě soutěžit můžete i v dalších "kategoriích". V produktových soutěžích můžete nyní vyhrát skvělé krémy od společnosti Fytofontána, audioknihu Motýlek, kterou skvěle namluvil herec Norbert Lichý a dokonce také poukaz na úklid v domácnosti. Každý den pak můžete vkládat své snímky do soutěže FOTO DNE nebo testovat své vědomosti v našem vědomostním kvízu. Z úspěšných soutěžících vědomostního kvízu v minulém týdnu jsme vylosovali pana Vlastimila Kupsu. Gratulujeme!

A pro ty čtenáře, kteří se na stránky magazínu i60 vrátili po delším čase uvádíme, že portál nyní mohou sedovat v nové, přehlednější podobě a s několika novinkami. Těmi hlavními jsou Sezamka pro seniory, možnost vkládání videí a také Tipy na nejrůznější akce po celé České republice, které mohou vkládat všichni registrovaní uživatelé.

Milé čtenářky, milí čtenáři, těšíme se na vaše nové příspěvky, soutěžní i nesoutěžní, na vaše fotografie, komentáře, postřehy. Mějte krásné dny v adventním čase.

Tahle země není jenom pro mladý! 

 

 

 

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Radek Otáhal
Krásné fotky. Díky. Škoda že rok nemí 187 měsíců tak by se dostalo na všechny. Na Ježíška se těším stále.
Jana Šenbergerová
Těším se na kalendář i každý další den nejen s ním, ale i s i60kou.
Miroslav Štorch
Pane Huspeku znám vaše fotografie i z blogu idnes.cz. Redakce dala odkaz na PDF tady vlevo pod článkem - Ke stažení 8-)
Zdeněk Huspek
Děkuji za nasměrování, oba odkazy už jsou na http://www.loucim.cz/. Třeba zde přibudou noví návštěvníci...
Miroslav Štorch
Pane Huspeku pěkné velké zobrazení kalendáře najdete ve formátu PDF tady - http://www.i60.cz/documents/Final-kalendar1.pdf
Alena Tollarová
Pane Huspeku, celý kalendář je k vidění: http://www.i60.cz/clanek/detail/13556/objednejte-si-kalendar-vcas?url=nazory
Zdeněk Huspek
Mno... chtěl bych si prohlédnout kalendář celý, nejen dvě stránky. Měl jsem v úmyslu umístit odkaz na web obce Loučim, která má v kalendáři zastoupení jednou fotkou, ale dávat tam dvě stránky mi přijde poněkud neseriózní...
Miroslav Štorch
Kalendář obsahuje opravdu mnoho krásných snímků, a proto mne mrzí, že můj snímek slaměného Betléma má narušenou kompozici záběru, protože někdo uříznul hvězdu nahoře i část záběru dole. Ale asi má někdo jiný estetický pohled. Technicky se to dalo snadno v editoru zmenšit bez výřezu. Můj originální snímek je ucelený http://storch.m.sweb.cz/Betlem-1000.jpg
Radek Otáhal
Krásné fotky. Díky. Těším se na Ježíška.
Hana Rypáčková
Je to tu pestré...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...