Julie, ach ty jsi úžasná...

Julie, ach ty jsi úžasná...

1. 3. 2016

Píseň se slovy v nadpise "Julie, ach ty jsi úžasná, hm, hm to dávno vím", mi někoho připomíná. Vám taky? Pamatujete si někteří, jak se před rokem tady mihla jedna atraktivní, společenská, nezkrotná paní rebelka ve Velké módní soutěži? Tak, jak se ukázala, tak rychle zmizela.

Taky se přihlásila jen za účelem zkusit se někdy projít po módním mole, splnit si svůj sen o módní přehlídce, přesně tak jako já. A nejen já, takových žen je tady spousta, co tady stojí v řadě a čekají, asi na zázrak!

Já, na rozdíl od mnoha žen, jsem začala psát a jsem ráda, že mohu lidi nějakým způsobem pobavit, rozveselit, aby se oprostili od všedních starostí, bolestí a prožívaljí mé příběhy se mnou. Jsou mezi nimi i lidé se zdravými názory. A těch je tu moc. Ty já preferuji a také obdivuji.

Nevěřily byste některé, ale z Julie se stala moje internetová kamarádka. Píšeme si o běžných lidských starostech, co život přináší, o šití, přešívání a o módě. Ještě podniká, pracuje svýma rukama, k lidem je milá, ochotná a vstřícná a tak to má být. Ráda se se moderně obléká a pokud dovolíte, tak vám ji všem trochu připomenu i s jejím barevným hnízdem na hlavě.

Doufám, že mi to nebude mít za zlé, že jsem její fotky zveřejnila. Raději se zeptám: už jí volám haló, haló, slyšíme se? Mám prý její plný souhlas. Určitě musíte uznat, že fotky má krásné, no není úžasná? Opravdu jako zralá modelka.

móda Modelky
Hodnocení:
(4.4 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.