Julie, ach ty jsi úžasná...

Julie, ach ty jsi úžasná...

1. 3. 2016

Píseň se slovy v nadpise "Julie, ach ty jsi úžasná, hm, hm to dávno vím", mi někoho připomíná. Vám taky? Pamatujete si někteří, jak se před rokem tady mihla jedna atraktivní, společenská, nezkrotná paní rebelka ve Velké módní soutěži? Tak, jak se ukázala, tak rychle zmizela.

Taky se přihlásila jen za účelem zkusit se někdy projít po módním mole, splnit si svůj sen o módní přehlídce, přesně tak jako já. A nejen já, takových žen je tady spousta, co tady stojí v řadě a čekají, asi na zázrak!

Já, na rozdíl od mnoha žen, jsem začala psát a jsem ráda, že mohu lidi nějakým způsobem pobavit, rozveselit, aby se oprostili od všedních starostí, bolestí a prožívaljí mé příběhy se mnou. Jsou mezi nimi i lidé se zdravými názory. A těch je tu moc. Ty já preferuji a také obdivuji.

Nevěřily byste některé, ale z Julie se stala moje internetová kamarádka. Píšeme si o běžných lidských starostech, co život přináší, o šití, přešívání a o módě. Ještě podniká, pracuje svýma rukama, k lidem je milá, ochotná a vstřícná a tak to má být. Ráda se se moderně obléká a pokud dovolíte, tak vám ji všem trochu připomenu i s jejím barevným hnízdem na hlavě.

Doufám, že mi to nebude mít za zlé, že jsem její fotky zveřejnila. Raději se zeptám: už jí volám haló, haló, slyšíme se? Mám prý její plný souhlas. Určitě musíte uznat, že fotky má krásné, no není úžasná? Opravdu jako zralá modelka.

móda Modelky
Hodnocení:
(4.4 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Ahoj Aleno, ahoj Julie! Kdo jiný by měl být příště na molu, jako modelky, nežli vy dvě! Již se na vás těším. Hezký článek i fota. A Julie ať také něco napíše a pozdravuji ji. Děkuji.
Eva Balúchová
Krásný úsměv a energii která z Julie vyzařuje jsem chválila už v soutěži.
Alena Várošová
Chci vám všem co jste přispěli svými příspěvky,nebo jste i nakukovali jménem paní Julie srdečně poděkovat.
Eva Mužíková
Také si myslím ,že máte hodně společného....
Alena Tollarová
Internet má tu nespornou výhodu, že umožňuje seznámení se lidí, kteří by se jinak nikdy nepotkali. A příspívá k tomu i "naše íčko". Vy jste dvě ženy řekla bych asi podobného temperamentu a založení, takže si můžete dobře rozumět. A to je - dobře.
Drahomíra Stínilová
To je moc hezky nafocené a samozřejmě i krásná žena. Mám pocit, že jsem nedávno někde četla, nebo slyšela, že se hledají modelky seniorky. Ale kdybyste mě uškrtila, nemohu si vzpomenout kde. Při čtení tohohle článku se mi vybavila vzpomínka z chmelové brigády. Tenkrát mi přímo násilím donutili vylézt na pódium a ucházet se mezi deseti dívkami o místo královny krásy chmelové brigády. Sice s obličejem a vlasy to šlo, ale byla jsem dost malá. Pamatuju se, že jsem se tam schovávala za ty krásný velký holky a byla jsem šťastná, když soutěž skončila.
Jitka Chodorová
Ano Alenko, Julie má stejný šmrnc jako ty, asi i stejné záliby, je škoda, že se ani jedna z vás zatím nedostala na molo.
Alena Várošová
Milá děvčata,věřím,že kdo si na ni pamatujete,že i ona vás zdraví.Tímto jsem ji vám chtěla znovu přiblížit,že je pořád stejná, šik žena.Děkuji hodnocení i panu Ladislavovi.Hezký večer a díky těm i které jen nahlédly.
Zuzana Pivcová
Paní Julku jsem tehdy pochválila právě tak jako Alenku. Docházelo ale k nějakému handrkování, roli v tom hrálo hlasování a celkové pořadí. A Julka, pokud vím, se naštvala a odešla. To ale nemění nic na tom, že je to žena šmrncovná se slovenským temperamentem a že může být správná kamarádka.
Jana Šenbergerová
Tak tuto Julii si dobře pamatuji. Líbila se mi tehdy a líbí se mi i teď. Má nejen úsměv na tváři, ale i šmrnc zralé ženy. Tímto ji zdravím a Alenu V. chválím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...