Povedlo se...aneb co stojí za přečtení!
Ilustrační foto: Marcela Pivcová

Povedlo se...aneb co stojí za přečtení!

3. 4. 2016

Vážení příznivci magazínu i60, 

věříme, že i vy patříte k těm čtenářům, kteří si každý den otevřou tento portál, aby se podívali, co nového přináší - nádherné titulní fotografie, nové příběhy ze života, fotoreportáže z výletů či dovolených, krásné básně. Možná všichni nestihnete projít desítky příspěvků, které se každý týden v magazínu objeví. Protože jsou však mezi nimi články, které stojí za přečtení, rozhodli jsme se, že vás na ně upozorníme.

Každý týden přineseme na tomto místě (anebo na chatu Redakce) informaci, o tom, co se na portále za uplynulý týden nejvíce povedlo. Všímat si budeme především zajímavých neotřelých témat a způsobu jejich zpracování. Autory příspěvků, kteří se ocitnout pětkrát v našem hodnocení "Povedlo se", oceníme knihou.

Příspěvkem, který se podle nás v minulém týdnu povedl a stojí za to si jej přečíst, je článek "Nový žák Majkl", jehož autorkou je Lidmila Nejedlá. Moc pěkné zpracování tématu o chování žáků na základní škole, paní Lidmilo!

Fotosoutěž: Obrázky jara

V posledním týdnu jsme na chatu redakce zaznamenali řadu komentářů ohledně fotosoutěže na téma "Obrázky jara", kterou jsme vyhlásili 20.3. 2016. Čtenáři se nás ptali, zda snímky musí zachycovat letošní jaro, anebo mohou být použity fotografie z minulých let. Ještě jednou upřesňujeme - musí to být fotografie letošní! Při zadávání soutěže jsme uvedli: "kdo nejkrásněji zachytí jaro svým fotoaparátem..."

Prosíme tedy všechny čtenáře, kteří se chtějí soutěže zúčastnit, aby si řádně přečetli pravidla, které najdete zde. V této souvislosti se omlouváme čtenářům za chybu v programu - zatím šlo do soutěže vložit jen jednu fotografii, od zítřka bude možné vložit tři snímky, tak, jak je uvedeno v pravidlech. Doporučujeme ovšem soutěžícím, aby s vkládáním snímků nespěchali, jaro je teprve v rozpuku...

Soutěž o filmový scénář

Pokračuje také naše soutěž o filmový scénář, resp. námět ke zpracování vtipného videa. To natočí naše čtenářka Danuše Kubátová, která nám zároveň přislíbila, že si vítěz soutěže bude moci v jejím filmu zahrát! Více informací o této soutěži včetně jejích pravidel najdete zde.

Naše dlouhodobé soutěže

A samozřejmě pokračují naše dlouhodobé soutěže, a to FOTO DNE a vědomostní kvíz. V něm uspěla a štěstí při losování měla tentokrát paní Iva Kohler. Gratulujeme! Od zítřejšího dne jsou pro vás připraveny další kvízové otázky a těšíme se i na vaše fotografické úlovky. Ale pozor, Foto dne může být pouze v úzkém formátu na šířku, nevkládejte do této sekce snímky na výšku, takové snímky nemají šanci na vydání!

Upozornění pro diskutéry

Rádi bychom na tomto místě upozornili ještě na jeden nešvar a tím je "zaplevelování" vybraných rubrik komentáři, které tematicky do daných rubrik nepatří. Jedná se především o Líbí/Nelíbí, které má slouužit výhradně k uvedení názoru na nějaké téma, a to kladného či záporného. A k tomuto názoru se pak následně vyjadřují čtenáři souhlasem či nesouhlasem. Často se však v této rubrice přidávají k vybraným názorům následné diskuse a rubrika tak ztrácí svou funkci. Podobně je tomu na chatu v rubrice Inzerce, která má sloužit výhradně k nabídce či poptávce a ne k diskusi. Upozorňujeme tedy, že příspěvky, které nebudou patřit tematicky do daných rubrik, budeme mazat.

 

Milé čtenářky, milí čtenáři, slunce se na nás vesele usmívá, usmívejte se i vy. Užívejte si jara, ale nezapomínejte ani na náš magazín - soutěžte, čtěte, pište.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.