Sbohem a šáteček
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

Sbohem a šáteček

9. 5. 2016

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, milí přátelé, dovolte mi, abych se tímto Nezvalovským motivem s vámi rozloučil. Jak patrně již tušíte nebo se vám doneslo, mé angažmá coby zakladatele a šéfredaktora na portále i60.cz končí.

Ač jsem se nikdy nestylizoval do tváře i60, web pro aktivní seniory s mottem „Tahle země není jenom pro mladý“ jsem vyprojektoval a poté se svým partnerem Janem Raškou a webmasterem Liborem Neumannem založil v roce 2012. Od té doby vykonal portál velký kus cesty a stal se nejčtenějším ve své kategorii.

Leč, jak už to někdy bývá, naše představy o dalším směřování i60 se zásadně rozdělily, a proto jsem byl nakonec nucen svůj většinový podíl odprodat novým společníkům pana Rašky.

Přátelé, bylo mi velkou ctí s vámi spolupracovat a portálu i60.cz přeji jen to nejlepší. Loučím se s tím, že se třeba ještě někdy a někde shledáme.

Děkuji za vše a mějte se krásně!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.4 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.