Sbohem a šáteček
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

Sbohem a šáteček

9. 5. 2016

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, milí přátelé, dovolte mi, abych se tímto Nezvalovským motivem s vámi rozloučil. Jak patrně již tušíte nebo se vám doneslo, mé angažmá coby zakladatele a šéfredaktora na portále i60.cz končí.

Ač jsem se nikdy nestylizoval do tváře i60, web pro aktivní seniory s mottem „Tahle země není jenom pro mladý“ jsem vyprojektoval a poté se svým partnerem Janem Raškou a webmasterem Liborem Neumannem založil v roce 2012. Od té doby vykonal portál velký kus cesty a stal se nejčtenějším ve své kategorii.

Leč, jak už to někdy bývá, naše představy o dalším směřování i60 se zásadně rozdělily, a proto jsem byl nakonec nucen svůj většinový podíl odprodat novým společníkům pana Rašky.

Přátelé, bylo mi velkou ctí s vámi spolupracovat a portálu i60.cz přeji jen to nejlepší. Loučím se s tím, že se třeba ještě někdy a někde shledáme.

Děkuji za vše a mějte se krásně!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.4 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Michaela Přibová
Pane Havlasi, po delší době otvírám i60 a tedy opožděně vám i za sestru Ingrid děkuji za vše, co jste pro tento portál udělal. Je to nesmírné obohacení. Moc si toho vážíme. Přejeme vám mnoho úspěchů v další práci. Ať se vám daří.
Milena Mejsnarová
Pane Lukáši, i já děkuji. Nejen za tolik krásných slov, za navázaná přátelství, ale hlavně za potěšení a radost, kterou nám tento portál přináší.Hodně štěstí a díky.
Marie Magdalena Klosová
Vážený pane,přinesl jste do života seniorů něco,co tu zajisté předtím nebylo.Dokázal jste nás přesvědčit,že Tahle země není jenom pro mladý.Díky za Váš projekt.I já Vám přeji to nejlepší na další životní cestě. mm
Marie Foltýnová
Pane Lukáši.Patří Vám dík,za založení tohoto portálu a za všechnu práci pro něj.Jednou jedno končí a druhé začíná.Proto ať začnete kdekoliv,přeji Vám mnoho úspěchů.
Jiří Libánský
Ať už pane Havlasi budete podnikat kdekoli cokoliv, ať se Vám to daří.
Marie Seitlová
Lukáši patří Vám poděkování za založení super portálu a přeji úspěch v další práci.
Dana Kolářová
Pane Havlasi, spolu s poděkováním za portál i60 Vám přeji štěstí, zdraví a úspěch v budoucí práci.
Vladka Steinová
Dobrý den, ..... a kdybychom se vice nesetkali, bylo to překrásné a bylo toho dost.....My dva jsme se, p.redaktore, sice nikdy nepotkali, na portál I60 jsem vstoupila poměrně brzy, něco jsem za sebou zanechala ,poznala to dobré, ale i to horší a hlavně, navázala jsem několik vzácných a milých přátelství. Věřím, že i díky Vám, díky Vaší práci.Přeji Vám vše dobré a hodně zdraví. Vladka.
Hana Rypáčková
Děkuji za vaši práci a hodně úspěchů přeji.
Drahomíra Stínilová
Mrzí mě, že sotva jsem se začala na tomto portále okoukávat, odchází šéfredaktor a zřejmě jeden z důležitých zakladatelů. Moje maminka byla na rozdíl ode mne optimistka a vždycky říkávala, že všechno špatné je pro něco dobré. Tak Vám přeji, aby se tohle pořekadlo ve Vašem případě splnilo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.