V jarní fotosoutěži zvítězila Elena Valeriánová. Modelky se představí 15.června!
FOTO:: Elena Valeriánová

V jarní fotosoutěži zvítězila Elena Valeriánová. Modelky se představí 15.června!

15. 5. 2016

První letošní fotosoutěž, tentokrát s názvem Obrázky jara, skončila. Představily se v ní desítky krásných snímků probouzející se přírody, zejména kytky ve všech podobách, rozkvetlé louky, ale i nejrůznější zvířátka. Redakce se po dlouhém rozhodování přiklonila ke snímku s názvem "Uplakaná sedmikráska", jehož autorkou je paní Elena Valeriánová. Vítězka tak získává velkokapacitní flashdisk.

O druhém vítězi měli rozhodnout čtenáři kliknutím na palec u fotografie. Nejvíce hlasů tímto způsobem získala paní Marie Jakubíková, a to celkem 2842. Po důkladné analýze našimi IT experty však bylo zjištěno, že hlasy byly k tomuto snímku přidávány po stovkách prostřednictvím mobilních přístrojů, čímž bylo porušena pravidla soutěže (max. 5 hlasů na jednu fotografii).

O druhou cenu tedy mohou čtenáři dále hlasovat. Pod tímto článkem najdete 15 snímků, které jsme vyslali do finálového kola. Každý čtenář může vybrat svého favorita, a to tak, že uvede název snímku a jméno autora formou komentáře u toohoto článku. Hlasovat lze do úterý 12.00 hodin. V případě stejného počtu hlasů rozhodne o druhém vítězi jarní fotosoutěže los.

Naše aktuální soutěže

Skončily nám také dvě produktové soutěže. Jak dopadly? Relaxační řadu Planet Spa Amazonian Treasures získává paní Alena Pečená. Cestovní kancelář Venus Trade and Tours (VTT) věnovala do soutěže tři ceny, o kterých rozhodlo losovací zařízení takto:
1/ lahev kyperského vína Commandaria - Eva Riedel
2/ slevovou poukázku ve výši 300 Kč - Jitka Valachovičová
3/ dárkový balíček CK VTT - Ludvík Jaroš

Každý den můžete soutěžit v našem vědomostním kvízu, v němž uspěla tento týden paní Anna Kolářová, anebo v soutěži FOTO DNE. Tentokrát obdrží DVD za pět zveřejněných fotografií paní Vanda Blaškovič a pan Ladislav Vesecký. Všem výhercům gratulujeme!

A jedeme dál. Příznivci hokeje už dávno vědí, že na portále i60 probíhá hokejová tipovačka. Každý den si můžete tipnout výsledky zápasů na Mistrovství světa v hokeji, které se letos koná v Rusku. Do tipovačky se stále můžete zapojit, denně rozdáme kolem 15 bodů, a tak šanci na vítězství mají stále i ti, kteří si tipnout ještě nestačili. Na tři vítěze tipovací soutěže čekají outdoorové brašničky Coleman.

V minulém týdnu jsme spustili novou soutěž s názvem "Kde domov můj". Popište své město či obec, jejich největší zajímavosti, pozvěte čtenáře na místa, která máte ve svém okolí nejraději, doporučte jim zajímavosti ve vašem regionu, uveďte tipy na historické či kulturní památky, ale i tipy na dobrou restauraci, hospůdku, kavárnu… Vítěz soutěže, která trvá až do konce května, získá exkluzivní pobyt v lázních Dudince! Více informací o soutěži najdete zde

 

První módní přehlídka roku 2016

Projekt portálu i60 Senior Fashion aneb Hledáme zralé modelky pokračuje i v letošním roce. První módní přehlídka letošní sezóny se uskuteční 15. června ve Ville Pellé na Praze 6 v rámci IV. ročníku Fresh Senior Festivalu, který pořádá občanské sdružení Porte. Módu pro zralý věk budou předvádět dámy, které se čtenářům představily v rubrice Modelky magazínu i60. Vybrány byly Marie Magdalena Dufková, Ilona Kolářová, Anna Lincová, Helena Hejduková, Eva Krausová, Helena Skorupková, Helena Votíková, Klaudie Kadlecová a Květa Juřinová. 

Fresh Senoir Festival, jehož hlavném mottem  je "propojení generací společnými zájmy", startuje už v 11 hodin dopoledne. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program plný tance, hudby i divadla, součástí festivalu bude například kuchařská show, ale i odborné přednášky, semináře a workshopy na téma bezpečnost. 

Náš portál i60 budou reprezentovat nejen modelky, jejichž módní přehlídka přijde na řadu zhruba ve 14 hodin, ukázky ze své básnické tvorby opět zarecitují paní Dana Kolářová a paní Zuzana Pivcová. Zhudebněné básně Zuzany Pivcové pak ve svém recitálu představí pan Lubomír Müller. 

Očekáváme, že se akce zúčastní co nejvíce příznivců portálu i60, těšíme se na vás! (Podrobný program festivalu zveřejníme zhruba týden před jeho konáním).

Mějte se krásně, pište básně, ale i povídky, příběhy, cestopisy, fotografujte, soutěžte, komentujte, tipujte, zúčastněte se naší ankety (více zde), prostě buďte s námi. Ale hlavně - žijte aktivně, protože tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

čtenáři i60.cz Modelky soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%