Červen v Loučné nad Desnou: setkání příznivců portálu i60!
FOTO: Penzion Oáza

Červen v Loučné nad Desnou: setkání příznivců portálu i60!

20. 5. 2016

První letní měsíc. Příroda se už probudila a nabízí nám ze svých zásob vše krásné. Modroučké nebe s úžasnými obláčky, mláďátka zvířátek, ptáčků, mnohé květinky už odkvetly, ale stále je dosti takových, které kvést začínají. Červen hýří krásnými barvami. Všem nám nabízí nejen příjemné dny, ale i chvíle, které stojí za to, abychom je s chutí a úsměvem na tváři prožili.

Červen je údajně pojmenován od slova červenání. Je pravdou, že jahůdky se červenají, růžičky také, ale probudilo se i spousta červů, takže - kdo ví. Dnes není skoro nic jisté. Ovšem jedno určitě: 3.-5. června se koná další setkání příznivců magazínu i60, tentokrát v Loučné nad Desnou. 

Před několika měsíci jsme o této akci všechny "íčkaře" informovali. Pokud nám bude aspoň trošičku přát počasí, věřím, že budeme všichni spokojeni. Můžeme se těšit z krásného prostředí, z přítomnosti dobrých lidí, ale snad i z nabízeného programu.

Program setkání

Pátek: Odpolední procházka Loučnou nad Desnou, uvítací večer

Sobota: 10:00 prohlídka zámku, oběd, 13:00 exkurze v papírně, procházka rozkvetlým lázeňským parkem, společný večer

Neděle: Prohlídka přečerpávací elektrárny Dlouhé Stráně, Kouty nad Desnou

Seznam účatníků:

Balúchová E., Burešová S., Kolářová D., Novotná M., Pivcová Z., Libánský J, Rákosníková M., Caklovi, Tollarovi , Valeriánovi,  Práglovi, Samcovi, Pinkasovi, Bartůšková D., Handlová J., Prachfeldová S. + Marika,  Šenbergerová J.+ Pavel,  Lafková H., Marková R., Vrbka J., Vlčková E. , Žichovská Z., Vávrová A., Štolbová O., Onderková D., Jakubcová J., Komberec K., Seitlová M.

V penzionu je polopenze a obědy v Losinách i v Koutech si zajistí každý sám a podle chuti. Vstupy do zámku, papírny i elektrárny jsou rezervovány. Doplatek a vstupné vybereme po příjezdu.

Příjezd by měl být v pátek nejpozději do 15 hod. Když vystoupíte z vlaku ve stanici Loučná nad Desnou, tak kouknete vlevo a vidíte penzion Oáza. Je to asi 100 m od nádraží.

Já s Hankou už tam budeme po 12 hod a budeme vás očekávat.

Pokud máte nějaký dotaz, napište a zodpovíme. A kdyby měl ještě někdo zájem se připojit, dejte vědět, ubytovací kapacity jsou ještě volné, místo na exkurzích ale již garantovat nemůžeme.

Těšíme se na vás!

 

 

Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%