Fotoreportáž: Klenot mezi klenoty
FOTO: autorka

Fotoreportáž: Klenot mezi klenoty

21. 5. 2016

Vážení přátelé, v mojí fotoreportáži si vás dovoluji aktuálně pozvat do Prahy na vystavené korunovační klenoty.  Ale spěchejte, není již mnoho času, jen do 29.5. 2016. Bude to pozvání i pro ty, kteří již nyní vědí, že se do Prahy nedostanou. Prostě se projděte, prosím, se mnou, při prohlížení fotografií. Pro mimopražské popíši cestu ke klenotům, abyste nemuseli hledat a tápat jako já. Ale hlavní info si prosím přečtěte u fotografií.

Vystoupíte na metru Malostranská a hned za jezdícími schody vyjdete východem doprava – projdete zahradou u metra a budete pokračovat takových 100 m. Tam doleva, na Klárově začínají Staré zámecké schody. Vše máte na mapičce! A stále nahoru - 121 schodů a délka asi 200 m, až k východní bráně Pražského hradu. Ale vy půjdete do levé brány, která vede do jižních zahrad Pražského hradu, do zahrady Na Valech. Jedná se o nejkratší spojnici Pražského hradu se stanicí pražského metra Malostranská, která je hojně využívána zejména turisty.

Hlavně si neplánujte na vystavené korunovační klenoty dopoledne, to je fronta na 3 hodiny. Odpoledne již jen taková pouhá hodinka..a při kochání se naší zlatou Prahou čekání docela uběhne. Fotoaparáty s sebou!

Je to nádherná procházka a zážitek. Korunovační klenoty jsou klenoty a Praha je klenot mezi klenoty. Přeji vám krásný zážitek! A hlavně si obujte pohodlné botky, samochodky!

 

 

 

cestování fotografování Praha Pražský hrad
Hodnocení:
(4.6 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.