Kanada bere zlato! Tipovačku ovládli Jiří Ševeček, Jana Šenbergerová a Lenka Vorářová!
FOTO v článku: Jaroslava Korpášová

Kanada bere zlato! Tipovačku ovládli Jiří Ševeček, Jana Šenbergerová a Lenka Vorářová!

22. 5. 2016

Hokejisté Finska prohráli na světovém šampionátu jediný zápas - ten finálový. Světové zlato na Mistrovství světa 2016 v Rusku tak berou Kanaďané!

Finálový zápas mezi nejlepšími mužstvy skupiny B nepřinesl až tak divácky zajímavý hokej. Ačkoliv se hrálo ve svižném tempu, branky nepadaly. Skvěle vychytali většinu příležitostí oba brankáři, více ten finský, neboť Kanada měla po celý zápas více ze hry, Finům toho moc hokejisté javorových listů nedovolili. 

Na Kanadu jako vítěze turnaje si také vsadilo nejvíce soutěžících naší hokejové tipovačky. A jak to všechno dopadlo?

Více než polovinu soutěže byla v čele průběžného pořadí paní Libuše Křapová, která skvěle odhadovala jednotlivé zápasy. Dlouho si udržovala zhruba desetibodový náskok, jenže nakonec o něj v posledním dni přišla. Naopak, perfektní finiš předvedla paní Jana Šenbergerová, která se v posledních dnech posouvala v tabulce výš a výš a nakonec skončila druhá. Tipovačka byla opravdu hodně napínavá do posledního zápasu. Zde je konečné pořadí:

1. místo: Jiří Ševeček (71 bodů)
2. místo: Jana Šenbergerová (68 bodů)
3. místo: Lenka Vorářová (66 bodů)

Všichni tři vítězové hokejové tipovačky obdrží od naší redakce outdoorovou brašnu Coleman. Gratulujeme vítězům a děkujeme všem soutěžícím!

Příznivci sportu a tipování se mohou už těšit na velkou fotbalovou tipovačku, kterou spustíme 10. června, kdy začíná Mistrovství Evropy ve fotbale! 

 

 

Kde domov můj?

Skočila nám hokejová tipovačka, ale nekončí naše další soutěže. Až do konce května můžete posílat soutěžní příspěvky na téma Kde domov můj. Popište své město či obec, jejich největší zajímavosti, pozvěte čtenáře na místa, která máte ve svém okolí nejraději, doporučte jim zajímavosti ve vašem regionu, uveďte tipy na historické či kulturní památky, ale i tipy na dobrou restauraci, hospůdku, kavárnu… Více informací o soutěži včetně jejích pravidel najdete zde. Vítěz soutěže obdrží od našeho partnera, cestovní kanceláře Czech holidays, dárkový poukaz na čtyřdenní pobyt ve slovenském lázeňském středisku Dudince.

Pokračují také naše tradiční soutěže, a to FOTO DNE a vědomostní kvíz, ve kterém měla tentokrát při losování štěstí paní Eva Bělotová.

A co čeká čtenáře magazínu i60 v dalších dnech? Již brzy vás budeme informovat o připravované módní přehlídce v Praze a také v Českých Budějovicích, chystáme malé úpravy hodnocení článků (hvězdičky), lehké změny na karuselu a také nové ankety, v nichž budeme chtít znát vaše "čerstvé" názory na portál i60. A na dosah je třetí i60 Párty - setkání příznivců našeho magazínu, které se tentokrát uskuteční v Loučné nad Desnou.

Vážení přátelé, těšíme se na vaše nové příspěvky, komentáře, postřehy. Užívejte si teplých jarních dní. Tahle země není jenom pro mladý! 

 

 

 

čtenáři soutěž Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.