Vrcholí soutěž o čtyřdenní wellness pobyt v lázních. O vítězi rozhodnou čtenáři!
FOTO: Hotel Rubín, Dudince

Vrcholí soutěž o čtyřdenní wellness pobyt v lázních. O vítězi rozhodnou čtenáři!

29. 5. 2016

Literární soutěž "Kde domov můj" právě vrcholí. Poslední příspěvky na toto téma mohou soutěžící vkládat na portál i60 do úterý 31. května 12.00 hod. V úterý večer vydáme článek s přehledem všech soutěžních příspěvků, kterým následně budou moci čtenáři dávat své hlasy, a to až do neděle 12.00 hod. Zvítězí příspěvek s největším počtem čtenářských hlasů.

Na vkládání soutěžních příspěvků prostřednictvím čtenářských profilů tedy zbývají necelé dva dny, a proto neváhejte a pište. O čem? Popište své město či obec, jejich největší zajímavosti, pozvěte čtenáře na místa, která máte ve svém okolí nejraději, doporučte jim zajímavosti ve vašem regionu, uveďte tipy na historické či kulturní památky, ale i tipy na dobrou restauraci, hospůdku, kavárnu…Více informací o soutěži najdete zde.  

Vítěz soutěže získá od cestovní kanceláře Czech holidays poukaz na čtyřdenní pobyt v lázních Dudince (Slovensko), konkrétně v lázeňském domě Rubín. O takovou cenu se vyplatí hrát! 

Fotbalová tipovačka startuje už příští neděli!

Pozor, fanoušci fotbalu, ale hlavně tipovacích soutěží na portále i60, se mohou už nyní těšit na příští neděli. Odstartuje totiž fotbalová tipovačka - tipování výsledků zápasů evropského šampionátu ve fotbale, který se koná od 10. června ve Francii. Po celou dobu šampionátu budou každý den vypsány tipovací příležitosti na jednotlivé zápasy. A už teď vám prozradíme, o co se bude hrát: tři nejlepší soutěžící obdrží od redakce skvělé čelové svítilny Petzl Tikkina

Čelovka Petzl Tikkina

Naše další soutěže

Naši dlouholetí čtenáři a příznivci už vědí, že soutěžit na portálu i60 je možné každý den. Ano, denně je pro vás připraven vědomostní kvíz, jehož vítěze vyhlašujeme vždy v neděli v podvečer. Tentokrát měla při losování štěstí paní Milada Sedlářová. A každý den se také soutěží o nejlepší fotografie v sekci FOTO DNE. Redakce vybírá z vložených snímků čtenářů každý den jednu fotografii, která se objeví na točícím se karuselu, tedy na nejviditelnějším místě našeho portálu. 

A to není všechno. Soutěžit můžete také v sekci Produktové soutěže, kde na vás čeká hned několik cen z oblasti kosmetiky. Takže dámy, neváhejte soutěžit, ale i vy páni, kteří máte kolem sebe dámy k obdarování...

 

 

Setkání přátel portálu i60 už tento pátek

Jen pro připomenutí - už tento pátek se sejdou příznivci portálu i60 v Loučné nad Desnou, konkrétně v penzionu Oáza. Na účastníky čeká bohatý program, o kterém se více dozvíte zde. Pokud byste se chtěli přidat, místa v penzionu jsou ještě volná.

Portál i60 je plný zábavy - díky čtenářům, kteří jej tvoří. Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

 

 

 

 

čtenáři i60.cz Soutěž - Kde domov můj
Autor: Redakce
Hodnocení:
(3.7 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.