Dobře  bylo v Loučné  nad Desnou.
FOTO: autorka

Dobře bylo v Loučné nad Desnou.

10. 6. 2016

Opět nastal den D, kdy jsme se chystali na 3. oficiální setkání I60. Šťastně jsme dojeli, velké vítání před penzionem v Loučné a za chvilku jsme vyráželi na prohlídku městečka pod vedením Majky. Ale o tom psát nemusím, věrně vylíčila Elenka. Také druhou část - návštěvu vodní elektrárny ČEZ  - popsala Anička. My jsme měli objednaný ještě jeden den navíc, a tak jsme si nedělní odpoledne užili a do večerních hodin jsme chodili po okolí. Večer jsme doprovodili Olinku a Áju na vlak a s Danou jsme se naposledy prošly zámeckým parkem.

Kolem 22 hod.v penzionu vypadla elektřina, v celé obci byla tma, a než jsem usnula, přemítala jsem o všech zážitcích tohoto víkendu. Je to velká práce vše zorganizovat, aby vše klaplo, aby se lidé bavili, něco zajímavého poznali, měli se kde vyspat, najíst a večer si popovídat a pobavit se. A to vše zajistily a zvládly Majka s Hankou dokonale - díky, díky Vám, milá děvčata z Bohumína! Lidé z íčka, ti, kteří se znali z minula, i ti nově příchozí byli spokojeni a okouzleni krásou Jeseníků a  okolí. Na to, abychom poznali více, bychom museli zůstat nejméně týden. 

Na připomenutí hezkých chvil, strávených ve společnosti milých lidí, přikládám pár fotek.  Prostě, bylo to skvělé setkání a za to vše Vám, milí přátelé, všem děkuji!

 

 

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%