Sváteční den
FOTO: autorka

Sváteční den

10. 7. 2016

Sváteční den 5.7.2016 jsme strávili s manželem v přírodě, podnikli jsme túru v Beskydech. A na horách to žilo. Cestou jsme potkávali turisty všech věkových kategorií, rodiny s dětmi, čtyřnohé miláčky a zdatné cyklisty. S některými jsme se pouze pozdravili, s některými prohodili pár slov.

FVelmi milý byl tříletý klučina, který „trénoval“ na pobyt v Tatrách /to nám prozradila jeho maminka/.  A nezapomenutelné bylo setkání se sympatickým mladým mužem, který šel sám pěšky z Ostravy na festival do Trenčína. Šlapal druhý den, již měl v nohách šedesát kilometrů a před sebou dalších devadesát.

Na horách bylo příjemně. Cestou jsem zobala lesní jahody a borůvky, kochala se krásou Beskyd a sledovala čilý ruch na loukách. Těch motýlů co tam bylo. Ale potvůrky nechtěli pózovat, pouze jednoho se mi podařilo vyfotit.

Pokud máte zájem, prohlédněte si fotografie, které jsem pořídila na trase: z vesnice Hutisko-Solanec přes Díly do Rožnova pod Radhoštěm. To je informace pro ty, kteří Beskydy znají. A pro vás ostatní to může být tip na výlet či dovolenou.

Všem přeji léto plné příjemných zážitků.

cestování fotografování příroda výlet
Hodnocení:
(4.9 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%