Darujte pod stromeček pohodlné noční prádlo
Ilustrační foto: www.naspani.cz

Darujte pod stromeček pohodlné noční prádlo

11. 11. 2016

Vánoce jsou za dveřmi a vy sháníte praktický dárek pro partnera, syna či vnučku? Lámete si hlavu s tím, kde seženete vkusné pyžamo v nadměrné velikosti a za rozumnou cenu? S noční košilí, županem i klasickým pyžamem nikdy neurazíte. Zvláště pokud jsou ušity z příjemných a odolných materiálů, vydržet mohou roky.

Noční košile pro dámy

Ženy spíš než župan rády nosí košilky a vkusná pyžamka. Na trhu je dostupný obrovský výběr nočního prádla. Pro chladné zimní dny se však nejvíc bude hodit pyžamo s dlouhými nebo alespoň tříčtvrtečními rukávy a nohavicemi. Dobré je myslet i na typ materiálu. Bavlna s vyšší gramáží zahřeje, satén a jiné lehčí materiály jsou spíše určeny pro nošení v teplejších dnech. Otužilejší dámy se však obejdou bez nohavic a ocení spíš klasické noční košile na ramínka či s krátkým rukávem. Každé ženě sluší něco jiného, ale velmi elegantně téměř vždy působí výstřih do V a propínací košilky.

Župany pro pány

Muži si potrpí na pohodlí, jednoduchost a kvalitu. Klasická pyžama a univerzálně využitelné župany. Chybu rozhodně neuděláte s pyžamem ze stoprocentní bavlny a jemným chlupatým županem. Nepřežeňte to s barevností, méně je někdy více, jinak váš dárek potom může ležet na dně skříně. Vyberte mu barvu, kterou má rád, pyžamo a župan s jednoduchými nebo žádnými vzory, a máte vyhráno! Kvalitní a vkusný župan obvykle seženete i v nadměrných velikostech, v běžných obchodech do vel. 4XL. Bude se mít jako v bavlnce a přitom mu to bude seknout. V posteli každý člověk stráví okolo osmi hodin denně, vyplatí se proto investovat do pohodlné róby, ale i do vašeho zdraví. Kvalitní spánek zvláště starším lidem přinese tvrdší anatomický polštář, s nímž se lépe usíná a ráno vstává. Zmírňuje bolest za krkem a přináší klidnější spaní. Spánek můžete zpříjemnit i svým blízkým. Vždyť jak si kdo ustele, tak si i lehne!  

nákupy
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%