Fotosoutěž graduje, na vložení posledních snímků zbývá jen týden
Ilustrační fotografie: Helena Konečná

Fotosoutěž graduje, na vložení posledních snímků zbývá jen týden

13. 11. 2016

Příští neděli se uzavírá fotosoutěž na téma "Obrázky podzimu a zimy" a s ní i celý cyklus fotografování čtyř ročních období. Pokud jste tedy ještě nevložili do příslušného formuláře (najdete jej zde) své soutěžní fotografie, máte nejvyšší čas tak učinit. Ze všech vložených fotografií bude vybráno šest vítězných snímků, jejichž autoři získají velkokapacitní flashdisky. Čtyři vítězné fotografie určí redakce, o dvou dalších pak rozhodnou mezi sebou soutěžící.

V neděli 20. listopadu se také všichni fotografové dozvědí, jaké snímky jara, léta, podzimu a zimy se dostanou do kalendáře na rok 2017, který letos rovněž budeme tisknout s našimi partnery. Od nedělního večera bude spuštěn i objednávkový formulář na kalendáře.

Zatímco vítěze fotosoutěže budeme znát v příštím týdnu, už dnes známe vítěze vědomostního kvízu a produktové soutěže. Ve vědomostním kvízu měl při losování tentokrát štěstí pan Karel Davídek, balíček ústní hygieny se zubním kartáčkem a pastou Paradontax a fixační krém Corega získávají: paní Vlasta Hrušková a pánové Milan Trnka a Zdeněk Kypta. A ještě jednu cenu budeme posílat, a to paní Jaroslavě Handlové za její reportážní cyklus o Madeiře (poslední díl seriálu najdete zde), který naše redakce vyhodnotila jako Počin týdne. Všem vítězům gratulujeme!

Milí příznivci portálu i60, těšíme se na vaše nové příběhy, reportáže, povídky, básně, kterými obohacujete tento portál. Těšit se můžete i vy - připravujeme pro vás novou předvánoční akci, kterou spustíme 1. prosince. Buďte s námi!

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.