Fotosoutěž graduje, na vložení posledních snímků zbývá jen týden
Ilustrační fotografie: Helena Konečná

Fotosoutěž graduje, na vložení posledních snímků zbývá jen týden

13. 11. 2016

Příští neděli se uzavírá fotosoutěž na téma "Obrázky podzimu a zimy" a s ní i celý cyklus fotografování čtyř ročních období. Pokud jste tedy ještě nevložili do příslušného formuláře (najdete jej zde) své soutěžní fotografie, máte nejvyšší čas tak učinit. Ze všech vložených fotografií bude vybráno šest vítězných snímků, jejichž autoři získají velkokapacitní flashdisky. Čtyři vítězné fotografie určí redakce, o dvou dalších pak rozhodnou mezi sebou soutěžící.

V neděli 20. listopadu se také všichni fotografové dozvědí, jaké snímky jara, léta, podzimu a zimy se dostanou do kalendáře na rok 2017, který letos rovněž budeme tisknout s našimi partnery. Od nedělního večera bude spuštěn i objednávkový formulář na kalendáře.

Zatímco vítěze fotosoutěže budeme znát v příštím týdnu, už dnes známe vítěze vědomostního kvízu a produktové soutěže. Ve vědomostním kvízu měl při losování tentokrát štěstí pan Karel Davídek, balíček ústní hygieny se zubním kartáčkem a pastou Paradontax a fixační krém Corega získávají: paní Vlasta Hrušková a pánové Milan Trnka a Zdeněk Kypta. A ještě jednu cenu budeme posílat, a to paní Jaroslavě Handlové za její reportážní cyklus o Madeiře (poslední díl seriálu najdete zde), který naše redakce vyhodnotila jako Počin týdne. Všem vítězům gratulujeme!

Milí příznivci portálu i60, těšíme se na vaše nové příběhy, reportáže, povídky, básně, kterými obohacujete tento portál. Těšit se můžete i vy - připravujeme pro vás novou předvánoční akci, kterou spustíme 1. prosince. Buďte s námi!

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Gratuluji všem,co se podílejí na chodu portálu,vylosovaným ještě více.
Jaroslava Handlová
Gratuluji vítězům. Nejprve jsem si všimla jmen ostatních výherců a sebe jsem úplně přehlédla. Teprve v diskusních příspěvcích jsem zůstala překvapeně koukat. (Tedy jsem přečetla článek po druhé pozorněji). Tak děkuji redakci za cenu, a můj dík patří i všem, co čtou článečky na i60.
Soňa Prachfeldová
Gratulace vítězům !
Dana Kolářová
Gratuluji vítězům a Jarce k Počinu týdne, prima reportáže!
Jana Šenbergerová
Blahopřeji vítězům i vítězkám. Na nový kalendář už se těším. Letošní mám denně před očima a mám z něho radost.
Hana Rypáčková
Blahopřeji všem výhercům a Jarušce zvláště. Za dva měsíce už budeme snad mít kalendář s novými fotkami....Stihne se to?
Alena Tollarová
Blahopřeji výhercům, ale hlavně Jarce, která se po přestávce stala nositelkou ceny za Počin týdne. Její seriál se mi také líbil. / V soutěži je hodně krásných fotografií, určitě bych nechtěla být tím, kdo bude vybírat vítěze. /Nad rámec článku, ke kterému píšu komentář jen tak připodotknu, že jsem si otevřela související článek Hrajte o pobyt v luxusním hotelu a ono je to dva a půl roku staré.
Eva Balúchová
Též všem výhercům gratuluji.A když je řeč o kalendáři,tak musím napsat,že se mi moc líbí listopadová stránka.Fotky od Alenky V.,Radka a Soni mě vždycky potěší když mě na ně padne zrak.
Zuzana Pivcová
Gratuluji, především Jarce, kterou znám, a těším se už teď na kalendář.
Lenka Hudečková
Gratuluji výhercům a moc se mi líbí fotka od H-Ellen. jejíž fotky znám i z jiného webu...:-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...