Zážitek roku: Radost
FOTO: archiv autorky

Zážitek roku: Radost

16. 12. 2016

Letos mi k narozeninám dcera nadělila kouzelné překvapení, na které jen tak nezapomenu.. Šly jsme ulicí a já se nemohla dočkat. Konečně jsem poznala, kde jsem: "Nejsou to Vinohrady?" Dcera se jen tajemně usmála. Když jsem poznala budovu a v ní ateliér, začalo mi bít srdíčko jako o závod.

Vešly jsme dovnitř a já neměla slov. Všichni pilně malovali na hrníčky, tácy, rámečky... Moje nadšení dosáhlo vrcholu a chtělo se mi štěstím brečet. Kačenka mi nadělila RADOST. Moc dobře ví, jak ráda maluji, a tak jsme strávily příjemné 3 hodiny společným malováním na keramické objekty. Ona si vybrala hrníček a já mísu ve tvaru květiny.

S neutuchajícím zaujetím jsem si nalila barvy, vzala do ruky štětce a začala nanášet barvu na mísu. Pocítila jsem nádhernou chuť života. Malování mne úžasně naplňovalo a já se cítila opět jako ta malá Olinka před 48 lety, která malovala svůj první obrázek a pak běhala s obrázkem v ruce po dvoře a všem opakovala: "To je krása, to je krása, to je kráááása..."

Vrátila jsem se do dětství a mé srdce se zároveň dmulo pýchou. Mám úžasnou dceru. Děkuji ti, živote, za ni. Je to to nejlepší, cos mi mohl dát. 

 

Soutěžní příspěvek na téma "Zážitek roku 2016". Jaký byl pro vás rok 2016? Zažili jste letos něco mimořádného? Byl to pro vás pozitivní rok nebo máte za sebou spíše negativní zkušenost či událost? Vložte i vy do soutěže svůj příspěvek a vyhrajte velkokapacitní flashdisk. Více informací o soutěži včetně pravidel najdete zde.

Zážitek roku 2016
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.