Zážitek roku: Radost
FOTO: archiv autorky

Zážitek roku: Radost

16. 12. 2016

Letos mi k narozeninám dcera nadělila kouzelné překvapení, na které jen tak nezapomenu.. Šly jsme ulicí a já se nemohla dočkat. Konečně jsem poznala, kde jsem: "Nejsou to Vinohrady?" Dcera se jen tajemně usmála. Když jsem poznala budovu a v ní ateliér, začalo mi bít srdíčko jako o závod.

Vešly jsme dovnitř a já neměla slov. Všichni pilně malovali na hrníčky, tácy, rámečky... Moje nadšení dosáhlo vrcholu a chtělo se mi štěstím brečet. Kačenka mi nadělila RADOST. Moc dobře ví, jak ráda maluji, a tak jsme strávily příjemné 3 hodiny společným malováním na keramické objekty. Ona si vybrala hrníček a já mísu ve tvaru květiny.

S neutuchajícím zaujetím jsem si nalila barvy, vzala do ruky štětce a začala nanášet barvu na mísu. Pocítila jsem nádhernou chuť života. Malování mne úžasně naplňovalo a já se cítila opět jako ta malá Olinka před 48 lety, která malovala svůj první obrázek a pak běhala s obrázkem v ruce po dvoře a všem opakovala: "To je krása, to je krása, to je kráááása..."

Vrátila jsem se do dětství a mé srdce se zároveň dmulo pýchou. Mám úžasnou dceru. Děkuji ti, živote, za ni. Je to to nejlepší, cos mi mohl dát. 

 

Soutěžní příspěvek na téma "Zážitek roku 2016". Jaký byl pro vás rok 2016? Zažili jste letos něco mimořádného? Byl to pro vás pozitivní rok nebo máte za sebou spíše negativní zkušenost či událost? Vložte i vy do soutěže svůj příspěvek a vyhrajte velkokapacitní flashdisk. Více informací o soutěži včetně pravidel najdete zde.

Zážitek roku 2016
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Fišarová
Děkuji všem za odezvu,moc si toho vážím:)
Marie Novotná
*****
Eva Mužíková
Radostná fotka a krásné vyznání paní Olgo.
Marie Seitlová
Krásnou radost Vám dcera udělala.
Naděžda Špásová
Ano, když se děti povedou, je to radost pro obě strany. Mám to s dcerou podobně, syn je trochu uzavřenější, ale je hodný. Přeji vám, Olgo, ať vám to vydrží hodně dlouho. Vaše fotka mluví opravdu jasně.
Zdenka Jírová
To byl opravdu hezký dárek, je vidět, že dcera moc dobře ví, čím by Vám udělala radost. A to se cení.
Hana Rypáčková
Ano, radost se má sdílet s blízkými..Hezké vyznání.
ivana kosťunová
Ta vaše fotka mě úplně dostala. Vy byste mohla na dálku jen z fotografie rozdávat pozitivní energii.
Lidmila Nejedlá
Olinko, moc Vám to přeji. Znám takovou radost s dcerou i synem v jiných příležitostech. Užívejte si tu radost, zasloužíte si ji za všechnu tu péči, kterou jste jistě dceři věnovala. Ať jsou ty chvíle jak vymalované.
Zuzana Pivcová
Jednou kdysi jsem zkoušela při návštěvě Chodska malovat na hrneček vzor známé chodské lidové keramiky. Dopadlo to úděsně, opravdu to není legrace, už jen správně pokládat štětec. O to více obdivuji Vás, že jste to zvládla. Kdybyste tu měla nějaký obrázek, bylo by to ještě poutavější.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.