Móda z ulic velkoměst
FOTO: pinterest.com

Móda z ulic velkoměst

5. 1. 2017

Dámy zralého věku si často stěžují, že v módních časopisech je pro ně málo inspirativních modelů. Ano, snímky modelek vyššího věku jsou výjimkou a projekt i60 Senior Fashion je jedním z mála průkopnických počinů v tomto oboru. 

I když se v tomto směru mnohé mění k lepšímu, stále platí, že většinou se móda fotí na ženách mladých. Ale cesta, jak se inspirovat, přesto existuje. Stačí se kolem sebe dívat při různých toulkách po jiných zemích. Protože ve městech jako je Paříž, Řím, Londýn, Barcelona či v přímořských turistických letoviscích se dají vidět dámy hodně zajímavé. Mnoho lidí to tak dělá a na různých zahraničních webech pak zveřejňují fotky žen vyššího věku, které je zaujaly. Prostě si jich jen tak všimli na ulici.

Ano, přibývá fotografů, kteří pořizují fotky žen v seniorském věku, které podle jejich mínění jsou šik, zajímavé, krásné. Tak tady je malá inspirace, výběr takových snímků, které byly v ulicích evropských a amerických měst pořízeny a uloženy na internetové síti nápadů a inspirace Pinterest.

Abychom se utvrdili v tom, že mít kolem šedesátky a více neznamená, že nejde vypadat skvěle.

móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.