Oceňujeme čtenáře za aktivity minulého týdne
Ilustrační foto: Zdenka Žichovská

Oceňujeme čtenáře za aktivity minulého týdne

5. 2. 2017

Zdravý život po padesátce, to bylo téma uplynulého týdne. Jak vyplývá z ankety, která se tématu týkala, většina čtenářu portálu i60 žije v seniorském věku zdravě. Téměř čtvrtina lidí, kteří se ankety zúčastnili, se zdravě stravuje a také cvičí, 18 procent lidí v posledních letech výrazně zhublo a necelá pětina lidí praktikuje zdravý životní styl už řadu let, ještě před odchodem do důchodu. Na druhou stranu 16 procent respondentů uvedlo, že se snažili zhubnout, ale kvůli slabé vůli se jim to nepodařilo a 11 procent přiznalo, že zhubnout díky zdravému způsobu života ani nezkoušelo.

Každopádně Téma týdne máme za sebou a my oceňujeme malým dárkem (tužka na tablety a smartphony) autorku čtenářského příspěvku Můj zdravý život po padesátce, paní Marii Ženatovou. Stejný dárek pošleme také paní Eleně Valeriánové za fotoreportáž Lednová zima i na peci je znát, kterou jsme označili jako Počin týdne. Krásné snímky této fotoreportáže rozhodně stojí za to shlédnout. Knižní cenu obdrží od redakce pan Ludvík Jaroš, který byl vylosován z úspěšných soutěžících vědomostního kvízu. Všem třem vítězným čtenářům gratulujeme!

Naše soutěže pokračují

Vědomostní kvíz samozřejmě pokračuje i v následujícícm týdnu, soutěžit můžete dále o zajímavé ceny v produktových soutěžích, které najdete zde. A v běhu je také fotosoutěž na téma "Obrázky zimy". Upozorňujeme čtenáře, kteří se ještě do soutěže nezapojili, aby si řádně přečetli pravidla soutěže (najdete je zde). Velká část soutěžících totiž pravidla nesplňuje, u řady snímků chybí datum nebo místo pořízení fotografií. Každopádně, zima se ještě zdaleka neloučí, a tak se těšíme na vaše další krásné snímky zimní přírody.

Téma týdne: domácí mazlíčci

Máme tady další týdenní téma, které se tentokrát týká domácích mazlíčků, zejména psů a kočiček, ale i dalších zvířecích tvorů, které chováte doma. I vy se můžete k redakčnímu Tématu týdne připojit. Popište své zkušenosti s vaším domácím mazlíčkem, zvířecí příběh či povídku. Nejzajímavější příspěvek opět na konci týdne oceníme (cenou bude znovu tužka na tablety a smartphony).

Mějte krásný týden, ať už budete doma, na výletě či u počítače s naším portálem i60.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%