Wellness v Jeseníkách: pohoda pro tělo i mysl
FOTO: www.hotelkamzik.cz

Wellness v Jeseníkách: pohoda pro tělo i mysl

20. 5. 2017

Pořád se vám honí hlavou, kam vyrazit na letní dovolenou anebo prodloužený víkend? Přijměte skvělý tip na wellness v Jeseníkách. Hotel Kamzík vám dopřeje unikátní požitek pro tělo i mysl. Komfortní ubytování se nachází v Karlově pod Pradědem, jedinečné horské krajině. Ať už prahnete po pobytu na čerstvém vzduchu anebo vyhledáváte relaxaci ve vířivce, vždy budete spokojeni.

Ubytování v nitru přírody

V hotelu Kamzík si užijte hned několik typů odpočinku. Jeseníky nabízejí dostatek čerstvého vzduchu, četné cyklostezky, trasy pěší turistiky a překrásné dokonalosti přírody. V prostorách hotelu oceníte wellness centrum s whirlpool JACUZZI, párou, infra a finskou saunou. Masáže, sportovní aktivity, plavání a další zábavu si zamilujete. Co více si přát?

Odpočinek jako ze žurnálu

Podívejte se na webové stránky hotelkamzik.cz a vyberte si z pestré nabídky pobytů svého favorita. Jen si představte, jak si lebedíte ve whirlpool JACUZZI s barevnými efekty. Hydromasážní vana vám dodá ztracenou vitalitu, uvolní tělo a odstraní stres. Sauna vás příjemně prohřeje. Navíc působí proti stresu, zbavuje tělo škodlivin a zvyšuje imunitu. V odpočinkové zóně se zasníte na komfortních lehátkách a dopřejete si krátký spánek. Masáže jsou snad nejpopulárnější. Zbaví vás bolesti kloubů, svalů i hlavy. Ať už se rozhodnete pro celkovou i částečnou masáž anebo léčebné hnětení zad, šíje, nohou i chodidel, uděláte něco správného pro své tělo.

Sportem ku zdraví

Po příjemné relaxaci si můžete dopřát sportovní aktivity, které jsou vám plně k dispozici v mnoha podobách. Cyklostezky i trasy pěší turistiky vás zavedou na nejkrásnější místa Jeseníků. Vyzkoušejte svou kondičku v lanovém centru a s dětmi si zadovádějte na hřišti a trampolíně. Parádní osvěžení slibuje koupání v bazénu. Tenis, badminton i fotbálek patří k osvědčeným klasikám.

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%