Wellness v Jeseníkách: pohoda pro tělo i mysl
FOTO: www.hotelkamzik.cz

Wellness v Jeseníkách: pohoda pro tělo i mysl

20. 5. 2017

Pořád se vám honí hlavou, kam vyrazit na letní dovolenou anebo prodloužený víkend? Přijměte skvělý tip na wellness v Jeseníkách. Hotel Kamzík vám dopřeje unikátní požitek pro tělo i mysl. Komfortní ubytování se nachází v Karlově pod Pradědem, jedinečné horské krajině. Ať už prahnete po pobytu na čerstvém vzduchu anebo vyhledáváte relaxaci ve vířivce, vždy budete spokojeni.

Ubytování v nitru přírody

V hotelu Kamzík si užijte hned několik typů odpočinku. Jeseníky nabízejí dostatek čerstvého vzduchu, četné cyklostezky, trasy pěší turistiky a překrásné dokonalosti přírody. V prostorách hotelu oceníte wellness centrum s whirlpool JACUZZI, párou, infra a finskou saunou. Masáže, sportovní aktivity, plavání a další zábavu si zamilujete. Co více si přát?

Odpočinek jako ze žurnálu

Podívejte se na webové stránky hotelkamzik.cz a vyberte si z pestré nabídky pobytů svého favorita. Jen si představte, jak si lebedíte ve whirlpool JACUZZI s barevnými efekty. Hydromasážní vana vám dodá ztracenou vitalitu, uvolní tělo a odstraní stres. Sauna vás příjemně prohřeje. Navíc působí proti stresu, zbavuje tělo škodlivin a zvyšuje imunitu. V odpočinkové zóně se zasníte na komfortních lehátkách a dopřejete si krátký spánek. Masáže jsou snad nejpopulárnější. Zbaví vás bolesti kloubů, svalů i hlavy. Ať už se rozhodnete pro celkovou i částečnou masáž anebo léčebné hnětení zad, šíje, nohou i chodidel, uděláte něco správného pro své tělo.

Sportem ku zdraví

Po příjemné relaxaci si můžete dopřát sportovní aktivity, které jsou vám plně k dispozici v mnoha podobách. Cyklostezky i trasy pěší turistiky vás zavedou na nejkrásnější místa Jeseníků. Vyzkoušejte svou kondičku v lanovém centru a s dětmi si zadovádějte na hřišti a trampolíně. Parádní osvěžení slibuje koupání v bazénu. Tenis, badminton i fotbálek patří k osvědčeným klasikám.

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%