Objevte během toulek Českem také jihočeskou oázu klidu
FOTO: www.bozioko.cz

Objevte během toulek Českem také jihočeskou oázu klidu

30. 7. 2017

Přání užít si poklidné dovolené nebo se jen tak vydat na aktivní cyklistický či turistický výlet českou kotlinou může být korunováno spočinutím v jihočeském wellness hotelu Boží oko. Venkovská usedlost v překrásné vísce uprostřed lesů splní představy i těch nejnáročnějších cestovatelů. Nadchne historické nadšence a dá odpočinout znaveným tělům i upachtěným duším po celoročním shonu.

Vyzkoušejte relaxační ubytování jižní Čechy 

Ani exponovaná letní sezona neznamená, že byste se v pohodě nemohli ubytovat v srdci jižních Čech, v obci Malé Chrášťany. Penzion jižní Čechy byl citlivě zbudován renovací barokních statků z roku 1840 a 1856. Atmosféra prosycená sluncem i jeho západy, příznivým podnebím a podbarvená celodenním zpěvem ptáků je ideální příležitostí pro lidi z měst, jak dobít energii a pořádně si užít odpočinku a relaxace.

Ubytování s historickým přídechem nebo v komfortních pokojích

Kapacita hotelu je 54 lůžek rozmístěných v několika pokojích, v nichž se zachovalo typické „jihočeské baroko“ včetně vybavení, nábytku a původní dlažby. V koupelnách je francouzská kosmetika, v pokojích originální nábytek, doplňky designově vyvážené s původní architekturou i ručně vázané koberce. Historie na návštěvníky dýchne z každého koutu, vždyť Státní ústav památkové péče doporučil zachování mnoha původních stavebních prvků. K dispozici jsou také pokoje typu comfort a exlusive pro dvě až čtyři osoby, jež jsou vybaveny LED televizorem, ledničkou, trezorem, ručníky a fény. Záleží jen na návštěvnících, zda je uchvátí pobyt v historickém anebo modernějším prostředí. V ceně ubytování jižní Čechy je polopenze, wi-fi připojení a návštěva wellness.

V Božím oku omládnete a načerpáte síly

Wellness zóna pojímá panoramatickou vířivku, parní lázeň, finskou a bylinkovou saunu s výhledem do krajiny, posilovnu a relaxační zónu. V restauraci můžete ochutnat české i světové speciality, čerstvé ryby z rybníčku před hotelem, jídla z biopotravin, domácích vajec a kozího mléka i sýrů z nedaleké farmy. Přijďte omládnout do jižních Čech!

cestování
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.