Hledáme modelky a modely na módní přehlídku v Písecké bráně
Z módní přehlídky v roce 2015. FOTO: Miluše Převrátilová

Hledáme modelky a modely na módní přehlídku v Písecké bráně

3. 8. 2017

Projekt našeho portálu s názvem i60 Senior Fashion pokračuje. V úterý 12. září se uskuteční letošní první módní přehlídka, a to v rámci akce Babí léto v pohybu, kterou pořádá organizace Porte. O této akci vás budeme včas informovat, nyní však vypisujeme konkurz na modelky a pozor, také modely, kteří se na Písecké bráně v Praze 6 představí návštěvníkům.

Koho hledáme a kdo se může přihlásit?

Přihlásit se na přehlídku mohou dámy, které se zaregistrovaly na našem portále jako modelky, tedy vložily informace o sobě v sekci Senior Fashion. Zájemkyně tentokrát s sebou mohou vzít i své odvážné partnery (není podmínkou), kteří se připojí k modelkám. I jim vybere outfit naše dvorní stylistka Elen Zajíčková. Pánové se mohou hlásit i samostatně.

Podmínkou účasti je časová flexibilita - vybrané modelky a modelové musí počítat s tím, že se s módní stylistkou sejdou minimálně dvakrát, poprvé při zkoušení outfitu cca 14 dní před akcí a v den módní přehlídky, kdy musí být k dispozici již cca od 10 hodin. Další podmínkou je zaslání základních informací o sobě - věk, bydliště, míry, číslo obuvi, aktuální fotografii celé postaavy a dále pak kontakt - mail a telefon. Tyto údaje zasílejte, prosím, na adresu i60@i60.cz.

Z přihlášených zájemkyň a zájemců vybere redakce společně se stylistkou 6-8 dam a 4 muže, kterým se budou tradičně věnovat kromě stylistky také vizážistka a kadeřníci.

Přihlášky posílejte nejpozději do úterý 8. srpna. Těšíme se na vás!

móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%