Hledáme modelky a modely na módní přehlídku v Písecké bráně
Z módní přehlídky v roce 2015. FOTO: Miluše Převrátilová

Hledáme modelky a modely na módní přehlídku v Písecké bráně

3. 8. 2017

Projekt našeho portálu s názvem i60 Senior Fashion pokračuje. V úterý 12. září se uskuteční letošní první módní přehlídka, a to v rámci akce Babí léto v pohybu, kterou pořádá organizace Porte. O této akci vás budeme včas informovat, nyní však vypisujeme konkurz na modelky a pozor, také modely, kteří se na Písecké bráně v Praze 6 představí návštěvníkům.

Koho hledáme a kdo se může přihlásit?

Přihlásit se na přehlídku mohou dámy, které se zaregistrovaly na našem portále jako modelky, tedy vložily informace o sobě v sekci Senior Fashion. Zájemkyně tentokrát s sebou mohou vzít i své odvážné partnery (není podmínkou), kteří se připojí k modelkám. I jim vybere outfit naše dvorní stylistka Elen Zajíčková. Pánové se mohou hlásit i samostatně.

Podmínkou účasti je časová flexibilita - vybrané modelky a modelové musí počítat s tím, že se s módní stylistkou sejdou minimálně dvakrát, poprvé při zkoušení outfitu cca 14 dní před akcí a v den módní přehlídky, kdy musí být k dispozici již cca od 10 hodin. Další podmínkou je zaslání základních informací o sobě - věk, bydliště, míry, číslo obuvi, aktuální fotografii celé postaavy a dále pak kontakt - mail a telefon. Tyto údaje zasílejte, prosím, na adresu i60@i60.cz.

Z přihlášených zájemkyň a zájemců vybere redakce společně se stylistkou 6-8 dam a 4 muže, kterým se budou tradičně věnovat kromě stylistky také vizážistka a kadeřníci.

Přihlášky posílejte nejpozději do úterý 8. srpna. Těšíme se na vás!

móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Písecká brána je pár minut chůze od stanice metra Hradčanská. Redakce určitě ještě upřesní podrobnosti konání akce.
Ilona Vykoukalová
Hezký den všem,když jsem se nestihla přihlásit :-) jsem tu krátce zaregistrovaná,alespoň bych se přijela do Prahy 12.9. podívat,ale nevím kam...Ilona z Kladna
Eva Balúchová
Že bych naplánovala opět návštěvu Prahy?
Alena Tollarová
Lhůta pro přihlášení na přehlídku uplynula a redakce se jistě probírá spoustou přihlášek. Dobře, že i60 nebude na akci chybět.
JUDr Jan Převrátil
Je dobře, že máme příležitost být při tom, když se ty odvážné ukáží ve své kráse. Máte mé uznání a držím palce. Těšíme se.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.