Soutěž o tablet Lenovo: Akční senioři
"Akční senior" - nová soutěž portálu i60

Soutěž o tablet Lenovo: Akční senioři

15. 10. 2017

Znáte ve svém okolí ženu či muže v seniorském věku, kteří jsou něčím výjimeční? Kteří například mají za sebou nějaký mimořádný sportovní výkon, řídí ve vysokém věku firmu, pracují pro charitu, malují obrazy, hrají divadlo, vystudovali vysokou školu apod.? Představte tyto akční seniory našim čtenářům - napište o těchto lidech příběh nebo s nimi udělejte rozhovor a vyhrajte některou z cen!

Pravidla soutěže

Soutěže s názvem "Akční senioři" se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60 (registrovat se můžete na tomto místě), podmínkou soutěže je vyplnění základních údajů v registračním formuláři - jméno, platnou adresu a telefon. Soutěže se nesmí zúčastnit čtenáři, kteří používají přezdívku či smyšlené jméno.

Rozhovor, příběh či reportáž je nutné vložit prostřednictvím čtenářského profilu, přičemž k příspěvku musí být přiloženy alespoň dvě fotografie (minimálně jedna na šířku), které představí daného akčního seniora. Každý soutěžící může do soutěže vložit maximálně dva příspěvky, které v titulku označí slovem soutěž, např.: "V osmdesáti letech vyučuje němčinu (soutěž)". Příběh mohou soutěžící napsat i o sobě. Cílem soutěže je představit prostřednictvím portálu i60 osoby, které i v seniorském věku zvládají aktivity, které jsou něčím zajímavé či dokonce výjimečné.

Soutěž začíná vydáním tohoto článku a potrvá do pátku 15. prosince 2017, vítěze soutěže - autory nejzajímavějších příspěvků - oznámí redakce v neděli 17. prosince. Vítěz soutěže získá tablet Lenovo, další dva soutěžící obdrží ceny od našeho partnera - Agentury Dobrý den, a to Knihu rekordů. Všem soutěžícím pak pošleme volné vstupenky do Muzea rekordů a kuriozit v Pelhřimově.

Cena pro vítěz: tablet Lenovo!

Naše další soutěže

Připomínáme, že už měsíc probíhá soutěž pro milovníky fotografování. A tak se i vy můžete zapojit do naší soutěže Obrázky podzimu, kterou najdete na tomto místě. Pro nové čtenáře uvádíme, že vítězné snímky se objeví v našem kalendáři na rok 2018.

Až do pátku 20. října 20.00 hodin můžete zkusit tipovat, jak dopadnou letošní volby do Poslanecké sněmovny. Politickou tipovačku najdete v sekci Soutěže - zde. V běhu je také produktová soutěž, kde hned tři soutěžící získají kvalitní švédské hrábě, které nám do soutěže věnovala společnost Mountfield. 

Každý den pak můžete otestovat své vědomosti v našem vědomostním kvízu, kde každý týden obdrží od nás vítěz soutěže knižní cenu. Tento týden měla při losování štěstí paní Ludmila Janečková. Gratulujeme!

Milé čtenářky, milí čtenáři,
užívejte si krásného babího léta a bavte se s naším magazínem. Těšíme se na vaše nové soutěžní příspěvky o akčních seniorech, které mohou být inspirací pro všechny naše příznivce.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

čtenáři Soutěž - Akční senioři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.6 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%