Soutěž o tablet Lenovo: Akční senioři
"Akční senior" - nová soutěž portálu i60

Soutěž o tablet Lenovo: Akční senioři

15. 10. 2017

Znáte ve svém okolí ženu či muže v seniorském věku, kteří jsou něčím výjimeční? Kteří například mají za sebou nějaký mimořádný sportovní výkon, řídí ve vysokém věku firmu, pracují pro charitu, malují obrazy, hrají divadlo, vystudovali vysokou školu apod.? Představte tyto akční seniory našim čtenářům - napište o těchto lidech příběh nebo s nimi udělejte rozhovor a vyhrajte některou z cen!

Pravidla soutěže

Soutěže s názvem "Akční senioři" se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60 (registrovat se můžete na tomto místě), podmínkou soutěže je vyplnění základních údajů v registračním formuláři - jméno, platnou adresu a telefon. Soutěže se nesmí zúčastnit čtenáři, kteří používají přezdívku či smyšlené jméno.

Rozhovor, příběh či reportáž je nutné vložit prostřednictvím čtenářského profilu, přičemž k příspěvku musí být přiloženy alespoň dvě fotografie (minimálně jedna na šířku), které představí daného akčního seniora. Každý soutěžící může do soutěže vložit maximálně dva příspěvky, které v titulku označí slovem soutěž, např.: "V osmdesáti letech vyučuje němčinu (soutěž)". Příběh mohou soutěžící napsat i o sobě. Cílem soutěže je představit prostřednictvím portálu i60 osoby, které i v seniorském věku zvládají aktivity, které jsou něčím zajímavé či dokonce výjimečné.

Soutěž začíná vydáním tohoto článku a potrvá do pátku 15. prosince 2017, vítěze soutěže - autory nejzajímavějších příspěvků - oznámí redakce v neděli 17. prosince. Vítěz soutěže získá tablet Lenovo, další dva soutěžící obdrží ceny od našeho partnera - Agentury Dobrý den, a to Knihu rekordů. Všem soutěžícím pak pošleme volné vstupenky do Muzea rekordů a kuriozit v Pelhřimově.

Cena pro vítěz: tablet Lenovo!

Naše další soutěže

Připomínáme, že už měsíc probíhá soutěž pro milovníky fotografování. A tak se i vy můžete zapojit do naší soutěže Obrázky podzimu, kterou najdete na tomto místě. Pro nové čtenáře uvádíme, že vítězné snímky se objeví v našem kalendáři na rok 2018.

Až do pátku 20. října 20.00 hodin můžete zkusit tipovat, jak dopadnou letošní volby do Poslanecké sněmovny. Politickou tipovačku najdete v sekci Soutěže - zde. V běhu je také produktová soutěž, kde hned tři soutěžící získají kvalitní švédské hrábě, které nám do soutěže věnovala společnost Mountfield. 

Každý den pak můžete otestovat své vědomosti v našem vědomostním kvízu, kde každý týden obdrží od nás vítěz soutěže knižní cenu. Tento týden měla při losování štěstí paní Ludmila Janečková. Gratulujeme!

Milé čtenářky, milí čtenáři,
užívejte si krásného babího léta a bavte se s naším magazínem. Těšíme se na vaše nové soutěžní příspěvky o akčních seniorech, které mohou být inspirací pro všechny naše příznivce.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

čtenáři Soutěž - Akční senioři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.6 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Samalova
Dobrý den! Napsala jsem príšpěvek na soutěže Akční senior, ale podařilo se vložit k příspěvku pouze 1 fotografii. Omlouvám se, ale PC nade mnou stále vitězí, poraďte prosím, jak mám doplnit druhou forografii? Děkuji
Elena Valeriánová
Paní Christová, napíšete článek s titulkem "Soutěž o tablet Lenovo: ........ (nějaký název) na svém vlastním profilu, dáte zveřejnit a je hotovo. Jen si přečtěte pravidla soutěže v tomto článku.
Jan Raška
Dobrý den, raději jsme změnili titulek u tohoto článku o soutěži, aby nemátl. Nehledáme akční seniory, soutěž spočívá v tom, že naopak čtenáři mají takového seniora vyhledat či vytipovat a napsat o něm. Viz zadání: Představte tyto akční seniory našim čtenářům - napište o těchto lidech příběh nebo s nimi udělejte rozhovor a vyhrajte některou z cen! Členové redakce se zástupci partnera soutěže poté vyberou nejzajímavější příspěvek (reportáž, rozhovor, příběh).
Eva Mužíková
Pochopila jsem to i já, napíši článek o jedné vyjímečné seniorce, případně přidám fotky a odešlu jako každý jiný článek redakci. Nikdy se u soutěží nezveřejňovala jména " porotců" a jsem přesvědčená, že mnohdy velmi těžké rozhodování o víttězi z velkého počtu soutěžnících bylo nestranné.
Jana Christová
Pěkná soutěž, ale kam mám napsat toho aktivního seniora?
ivana kosťunová
Já to vnímám stejně, proto mě zarazily ty "nominace" . Možná by bylo dobré po ukončení soutěže zmínit, kdo konkrétně příspěvky hodnotil. Nechávám k úvaze.
Zuzana Pivcová
Já myslím, že to je jasné. Kdo bude chtít, pošle příspěvek o JAKÉMKOLIV člověku, o němž je přesvědčen, že právě on je tím výrazně akčním seniorem. Nebylo nikde řečeno, že to nemůže být člověk z portálu, ale ani, že to má být člověk z portálu. Byla tam pouze formulace "znáte ve svém okolí...", která asi zrovna nepočítá s tzv. celebritami, o nichž už je známo pomalu první poslední. A co se týče formy - volné ruce, i když rozhovor je asi poněkud náročnější. :-)
ivana kosťunová
Přesně tak, o to mi šlo :))
ivana kosťunová
Já bych to nechala na redakci, věřím, že dokáže určit hodnotitele, který dokáže být naprosto nestranný :))
ivana kosťunová
Tady se o někom hlasuje ? Navrhujete na koho ? Vždyť žádný příspěvek ještě nebyl zaslán ? Nebo jako hodnotitele ? Nerozumím tomu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.