Žena jako inspirace: Susan Sarandon a její ženskost
FOTO: pinterest.com

Žena jako inspirace: Susan Sarandon a její ženskost

6. 11. 2017

Hodí se, aby žena, která překročila sedmdesátku, nosila hluboké výstřihy a ukazovala svůj dekolt? Někdo řekne, že ne. Někdo vůbec nepochopí otázku: A proč by neměla? Susan je nejen skvělá herečka, ale je dobré si jí všimnout i kvůli jejímu stylu.   

Narodila se v roce 1946. Když se díváme na snímky ze začátku její herecké kariéry a na ty současné, leckoho napadne, že nyní je mnohem zajímavější. Někdo řekne, že dokonce krásnější. Je skvělou ukázkou, že se dá zestárnout s minimem plastických operací, se stále stejným účesem bez experimentů. A hlavně, že v každém věku je možné zdůraznit to, co je na ženě krásné. Susan má zkrátka skvělou postavu. Ne takovou tu vychrtlou, vybudovanou léty diet a dřiny ve fitcentrech.

Susan prostě vypadá jako žena a vůbec se nebojí to zdůraznit. Dokonce se zdá, že za mlada chodila v nenápadnějším, upjatějším oblečení, než nyní. Má ráda šaty. Klasické ženské šaty, jaké v současnosti nosí čím dál méně žen. Má vlasy přirozené, nechává je léta ve stejném účesu. Zkrátka, čiší z ní vyrovnanost, sebejistota, ne honba za tím, co se právě objevilo v módních časopisech či v obchodech s rychloobrátkovou módou.

Susan může být pro někoho ukázkou, že i po sedmdesátce je možné zůstat sexy ženou, aniž by to působilo nevhodně.

Inspirace pro ženy
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.