Žena jako inspirace: Susan Sarandon a její ženskost
FOTO: pinterest.com

Žena jako inspirace: Susan Sarandon a její ženskost

6. 11. 2017

Hodí se, aby žena, která překročila sedmdesátku, nosila hluboké výstřihy a ukazovala svůj dekolt? Někdo řekne, že ne. Někdo vůbec nepochopí otázku: A proč by neměla? Susan je nejen skvělá herečka, ale je dobré si jí všimnout i kvůli jejímu stylu.   

Narodila se v roce 1946. Když se díváme na snímky ze začátku její herecké kariéry a na ty současné, leckoho napadne, že nyní je mnohem zajímavější. Někdo řekne, že dokonce krásnější. Je skvělou ukázkou, že se dá zestárnout s minimem plastických operací, se stále stejným účesem bez experimentů. A hlavně, že v každém věku je možné zdůraznit to, co je na ženě krásné. Susan má zkrátka skvělou postavu. Ne takovou tu vychrtlou, vybudovanou léty diet a dřiny ve fitcentrech.

Susan prostě vypadá jako žena a vůbec se nebojí to zdůraznit. Dokonce se zdá, že za mlada chodila v nenápadnějším, upjatějším oblečení, než nyní. Má ráda šaty. Klasické ženské šaty, jaké v současnosti nosí čím dál méně žen. Má vlasy přirozené, nechává je léta ve stejném účesu. Zkrátka, čiší z ní vyrovnanost, sebejistota, ne honba za tím, co se právě objevilo v módních časopisech či v obchodech s rychloobrátkovou módou.

Susan může být pro někoho ukázkou, že i po sedmdesátce je možné zůstat sexy ženou, aniž by to působilo nevhodně.

Inspirace pro ženy
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Susan mám ráda jako herečku, je to krásná žena, ale ráda bych si přečetla třeba profesionalni článek o paní Aleně Várošove, ktera je také skvělou inspiraci.
Zdenka Jírová
Je to krásná žena a skvělá herečka. Je opravdu hodně "ženská". Dnes mám někdy pocit, že se ženy , hlavně hodně mladé, za svoji ženskost stydí a snaží se přizpůsobit chlapcům. Je to škoda.
Dana Tomanová
Je to herečka a její vzhled ji živí :-) Dívám se na ni ráda, je dobrá herečka a je na co se dívat, ať už je v jakémkoliv stádiu úprav, je prostě pěkná ženská.
Věra Ježková
SS mi byla vždy sympatická. Souhlasím ale s názorem paní Naděždy na vzory nám předkládané; v návaznosti na ni s panem Mirkem.
Mirek Hahn
Mám stejný názor jako Naděžda. Herečky, modelky, architektka, šéfredaktorka prestižního magazímu..... Co je na tom inspirativního ? Že se s pár miliony dolarů dá udržovat nadstandartní vzhled ? To se asi dá......
Libor Farský
Hezký obličej s přirozeným úsměvem je pro mne nejdůležitější.
Zuzana Pivcová
Inspiraci spatřuji v něčem jiném, ale herečka je to dobrá, to ano.
Naděžda Špásová
Už několikrát jsem se pozastavovala nad tím, že nám, českým důchodkyním, jsou dávány za vzor filmové hvězdy, které mají na to, aby vypadaly dobře. Nehledě na to, že ve skutečnosti ani jedna nevypadá jako na zveřejňovaných fotkách. Říká vám něco retušování? Susan Sarandon takhle dávno nevypadá. Aha, vlastně tu šlo o dekolt v 70. Proč ne, když si na to někdo troufne? Jestli v tom vypadá blbě, je už jiná věc.
Jana Šenbergerová
Proč ne, je pořád krásná, ale to byla vždycky, i jako šedivá myška. Nemáme všechny to štěstí, abychom měly hezkou tvář, pěknou postavu a možná i díky tomu dost prostředků, jak si je co nejdéle udržet. Tak ať jí to dlouho vydrží, ať je na kom okem spočinout.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%