Modelkou na jeden den - Fotoreportáž
Foto: archiv autorky

Modelkou na jeden den - Fotoreportáž

17. 11. 2017

Milé dámy a pánové,

kteří se zajímáte o módu a vše kolem ní, seznámím vás s reportáží o Tallinnu,hlavním městě Estonska.

Po úžasném víkendu plném neuvěřitelných zážitků v estonském Tallinnu, kde jsem si připadala jako v pohádce, jsem opět v realitě.
Jsem velmi šťastná, že mne vybrala odborná porota firmy Cellbes a že jsem mohla reprezentovat jak jejich firmu Cellbes, tak svoji krásnou českou zemi v dalekém Tallinnu.
Taková šance se nikdy neodmítá. Je to náhoda či štěstí, které některého člověka potká jedenkrát za život?
 
Historické centrum Tallinnu patří mezi památky UNESCO. Prohllídka  historického jádra nás zavedla do kamenných uliček s pozůstatky hradeb, věží,kostelů, typické jsou hansovní domy, hradby, odkud je nádherný výhled na pobřeží moře, přístav a celé město. Být tam tak v jiném období, kdy se dá sednout někde na vyhlídku a zasněně koukat na daleký obzor! Pozorně pozorovat lodě, které připlouvají hlavně z Finska. Nezapomenutelným zážitkem bude pro mne i katedrála sv.Alexandra Něvského, krásnější jsem snad nikde neviděla.
.
Do Tallinnu jsme přiletěly s manažerkou, která nás doprovázela. a slovenskou modelkou do ne příliš hezkého počasí. Byly jsme překvapeny krásným, ba luxusním hotelem St.Petersbourg Hotel Tallinn, odkaz:  http://www.hotelstpetersbourg.com/hotel-pictures/, kde jsme byly dvě noci ubytovány /každá svůj pokoj/ a hýčkány formou lázeňských procedur  /masážemi různého druhu/, které jsme si mohly vybrat. Také jsme absolvovaly prohlídku historického města a odpoledne jsme měly program, přípravu k fotografování /líčení, česání, zkouška oděvů/.
Všichni se k nám chovali velmi přátelsky, personál hotelu, stylista, vizážistka, fotografka. Vše organizovala hlavní manažerka Světlana, příjemná a milá dáma, co má na starosti všechny firmy Cellbes, jak v Estonsku, tak i v Lotyšsku, Polsku, Česku a Slovensku. Její tým byl profesionální a skvělý.
Cítila jsem se uvolněně, pohodově, báječně a přirozeně.
Preferuji přirozenost a prostě jsem taková, jaká jsem k svému věku, bez nějakých faceliftingů obličeje. Obejdu se bez pomoci estetické chirurgie. Nemám žádné chirurgické úpravy na těle, ani výplně či implantáty, ani permanentní makeup..
 
Byl to ten nejkrásnější dárek k mým kulatým narozeninám v tomto roce.
Někdy se vám samy slzy štěstí hrnou do očí, jsou to emoce, zvláštní pocity. Mnohokrát člověku chybí slova díků, které i tak jsou nedostačující, pro to, co jsem všechno za víkend zažila.
 
Moc chci poděkovat firmě CELLBES a celému jejich týmu za nezapomenutelně prožitý víkend "Modelkou na jeden den" v kruhu báječných,profesionálních lidiček.
I když neumím jejich řeč, domlouvaly jsme se za pomoci naší české manažerky. A někdy mezi sebou, bez ní, rukama, očima, opětovaly jsme úsměvy. Byla to přátelská a neopakovatelná atmosféra mezi skvělými modelkami z různých států, nikdy na ně nezapomenu.


Takové zážitky bych přála každé obyčejné ženě, jako jsem já. Ovšem na to musí mít člověk zdravé sebevědomí. Dá to hodně práce, odříkání a úsilí, si svou cestičku vyšlapat až na vrchol. Může se stát, že před vrcholem, kdy má někdo vítězství na dosah, může spadnout, zvedne se a zkusí to někde jinde a  znova. Ale věřte, že to stojí za to, i přes nějaké nepřející osoby se vše dá hravě zvládnout
 
Být skutečnou" Modelkou na jeden den", tak se mi splnil můj sen.
Byť krátký, ale nádherný den v St.Petersbourgu s CELLBES outfity předváděn.
 
Přikládám fotografie z Tallinnu a pár svých fotografií, které jsou bez retuše, nejsou profesionální.
Ty budou později, až mi je pošlou.Pokud to bude někoho z dam zajímat, ráda je zveřejním.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.